ببین من ۴۰ روز سوره بقره خوندم حالم هم اصلا بد نشد اما انگار پوست کلفت تر از این حرفاست با اینچیزا ن ...
انشالله حل بشه
هرچه درفهم تو آید، آن بودمفهوم توکاربری سوم قانون من: احترام=احترام🤞مغرور نیستم اما برایعقایدوشخصیتمارزش زیادی قائلم. اولویتم خانوادم👑پ.ن: لبخند بزن و جهان رو با قشنگیاترنگی کن.
به نظر من که این شگرد دعانویساست بی برو برگرد هرکی پیششون میره میگن طلسمت کردن🤷
دقیقا
از ساده بودن و بی سوادی مردم سواستفاده میکنن
تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراستهاش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز بهجاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان
ولی شما « فرض کن » من یک آدم بی دین و بی ایمان هستم
اونوقت باز هم میخوای بگی قرآن؟
دلیل علمی بیار لطفا
تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراستهاش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز بهجاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان
عزیزم طلسم وجود داره جادو هست تو قرآن هم آیه داریم دو تا سوره فلق و ناس واسه همین طلسم اومده
عزیز دل
« فرض کن » من یک آدم بی دین و بی ایمان هستم
اونوقت باز هم میخواین بگید قرآن؟
لطفا، خواهش میکنم، یک دلیل « علمی » برای طلسم بیارین
عزیز دل « فرض کن » من یک آدم بی دین و بی ایمان هستم اونوقت باز هم میخواین بگید قرآن؟ ...
مسائل ماورایی با دلیل علمی ثابت نمیشه اگه به جن اعتقاد داری اگه به پیامبر اعتقاد داری بدون که خدا به همون پیامبر گفته و من شر النفاسات فی العقد و گفته با خوندن این سوره ها خودت رو محافظت کن
تو نیستی و صدات هنوز مرهم زخمای منه ترانه ی نگاه تو مونس شبهای منه
به هیچ وجه چنینی نیست منم مثل شما بودم اما الان همیشه درگیرم چون قشنگ متوجه ت ...
خب عزیز دل، این دلیل نشد
دلیل علمی ای برای اثبات طلسم دارید؟