2777
2789
عنوان

طلسم دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 26 پست
مجازی و حقیقی نداره عزیز دل  خرافاته  اگر قبولش دارین پس لطفا برای اون دلیل علمی بیارین ...

توقرآن اومده عزیزم 

وزن اولیه .71:400 وزن فعلی ۶۹ وزن هدف اولیه ۶۸ وزن هدف نهایی ۶۴ . مطمئنم که بهش میرسم خدایا شکرت 💪
ببین من ۴۰ روز سوره بقره خوندم حالم هم اصلا بد نشد اما انگار پوست کلفت تر از این حرفاست با اینچیزا ن ...

انشالله حل بشه

هرچه درفهم   تو آید، آن بودمفهوم   تو        کاربری سوم   قانون من: احترام=احترام🤞مغرور نیستم اما برای عقایدوشخصیتم ارزش زیادی قائلم. اولویتم خانوادم👑پ.ن: لبخند بزن و جهان رو با قشنگیات رنگی کن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظر من که این شگرد دعانویساست بی برو برگرد هرکی پیششون میره میگن طلسمت کردن🤷

دقیقا 

از ساده بودن و بی سوادی مردم سواستفاده می‌کنن 

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 
مجازی و حقیقی نداره عزیز دل  خرافاته  اگر قبولش دارین پس لطفا برای اون دلیل علمی بیارین ...

عزیزم طلسم وجود داره جادو هست تو قرآن هم آیه داریم دو تا سوره فلق و ناس واسه همین طلسم اومده

تو نیستی و صدات هنوز مرهم زخمای منه ترانه ی نگاه تو مونس شبهای منه
توقرآن اومده عزیزم 

عزیز دل

قرآن کلام خدا و کلام خدا بینهایت محترم

ولی شما « فرض کن » من یک آدم بی دین و بی ایمان هستم 

اونوقت باز هم میخوای بگی قرآن؟ 

دلیل علمی بیار لطفا 

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 
عزیزم طلسم وجود داره جادو هست تو قرآن هم آیه داریم دو تا سوره فلق و ناس واسه همین طلسم اومده

عزیز دل

« فرض کن » من یک آدم بی دین و بی ایمان هستم 

اونوقت باز هم میخواین بگید قرآن؟ 

لطفا، خواهش می‌کنم، یک دلیل « علمی » برای طلسم بیارین

به نظر من که این شگرد دعانویساست بی برو برگرد هرکی پیششون میره میگن طلسمت کردن🤷

عزیزم من سرم داغ و سنگین شد و تپش قلب گرفتم گوش هام داغ کرد و پسرم هم اینطوری شد و دستش لرزید اینا که دیگه دست خودمون بوده 

عزیز دل « فرض کن » من یک آدم بی دین و بی ایمان هستم  اونوقت باز هم میخواین بگید قرآن؟  ...

مسائل ماورایی با دلیل علمی ثابت نمیشه اگه به جن اعتقاد داری اگه به پیامبر اعتقاد داری بدون که خدا به همون پیامبر گفته و من شر النفاسات فی العقد و گفته با خوندن این سوره ها خودت رو محافظت کن

طلسم خرافاته  طلسم چرنده  طلسم دروغه  طلسم هیچ حقیقتی نداره  یکم منطقی باشین ...

به هیچ وجه چنینی نیست 

منم مثل شما بودم اما الان همیشه درگیرم 

چون قشنگ متوجه تمام تغییرات میشم 

منم گرفتار همیشگی این سحر و جادو هستم  وقتی از منو همسرم و پسرم طلسم میشه میرم پیش یک نفر که سهم داره برام باطل میکنه

به هیچ وجه چنینی نیست  منم مثل شما بودم اما الان همیشه درگیرم  چون قشنگ متوجه ت ...

خب عزیز دل، این دلیل نشد 

دلیل علمی ای برای اثبات طلسم دارید؟