2777
2789
عنوان

سونو ۳۲هفته

261 بازدید | 18 پست

کسی بوده سونو ۳۲ هفتش acیا همون اندازه دور شکمش عقب تر باشه

ب من گف ۹روز عقب تره و اینک وزنش ۱۸۰۰ بود گف کمه

دوس ندارم پسرم لاغر باشه دکتر دیروز گف فعلا مشکل نیس تا ۳۶هفته سونو بده بعد برات اگ‌چیزی بود سونو رنگی‌بنوبسم

ورنش خیلی کمه بنظرتون

؟

اخه همه لچهاشون ۲کیلو ب بالا بود

اینم‌بگم‌خودم هرچی میخورم وزن نمیگیرم

برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جفت بچه های من تو سی و‌دو هفته1600 بودن پسرم موقع دنیا اومدن3/300 بود دخترم3/100

خداکنه برای منم بره بالا

برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم 

وا 

خیلی هم خوبه نرمال وزنش

شما تاپیکای سال قبل تو همین نی نی سایت بخون 

وزنشون همینقده 

منم دیروز رفتم ۳۲ و ۶ روز 

۱۸۰۰ بود 

دکتر گف خوبه نرماله پایین نیس 

خو بعضیا خودشون جثشون بزرگه بچهاشون درشته 

والا دوست من هفته ۳۱ رفت ۱۸۰۰ بود دخترش.دکتر گفت خوبه‌اخرشم۳۵۰۰ دنیا اومد

خداکنه برای منم زیاد بشه

وا  خیلی هم خوبه نرمال وزنش شما تاپیکای سال قبل تو همین نی نی سایت بخون  وزنشون همینقده ...

البته خودمم بچه کم وزن دوس دارم چون طبیعی ام 

تا ۲۷۰۰ هم راضی ام من 

چون بچه اولم همینقد بدنیا اومد اذیتم نشدم 

وا  خیلی هم خوبه نرمال وزنش شما تاپیکای سال قبل تو همین نی نی سایت بخون  وزنشون همینقده ...

واقعا دکتر گف پس خوبه؟

والا سونو بهم گف عقب رشدش و وزنش واینا

دکتر خودم گفت مشکلی نیس ولی خودت وزنگیریت افتضاحه

من ۳۲هفته و ۲روز بودم

البته خودمم بچه کم وزن دوس دارم چون طبیعی ام  تا ۲۷۰۰ هم راضی ام من  چون بچه اولم همینقد ...

من خودم لاغرم برای همین دوس ندارم بچم مث خودم بشه اصلا الات ک حاملم زیاد شکمم ندارم 

ن خوبه بابا  بچه وزن اصلیشو از هفته ۳۴ ب بعد میکیره ک تند میره بالا وزنش

ان شالله ممنون عزیزم

من ۳۲ هفته و چندروز رفتم ۱۸۵۰ بود دکترم گفت خوبه نرماله ولی با اینکه ویار نداشتی اشتهات خوب بوده بارداریتم خوب پیش میره خداروشکر مشکلی نداری میتونست بیشتر باشه وزنش 

بعد برام سنو کالر داپلر نوشت گفت انجام بده ببینم خونرسانی به جنین خوبه و اینکه ۳۲ هفته به پا بود پسرم که دیگه ۳۵ هفته و چندروز داپلر انجام دادم گفت هم خون رسانیش خوبه خداروشکر هم اینکه چرخیده به سر شده ۳۵ هفته و چندروز هم ۲۵۰۰ وزنش بود 

۴۰ هفته دنیا اومد ۳ کیلو 

نگران نباش به ۳ کیلو میرسه 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
من خودم لاغرم برای همین دوس ندارم بچم مث خودم بشه اصلا الات ک حاملم زیاد شکمم ندارم 

بچه بدنیا بیان سریع با شیر خوردن تپل میشن 

وزن بچتون موقع بدنیا اومدن ربطی ب وزن شما نداره ک 

بعضی ارثی درشتن 

من خودمم ۷ کیلو اضاف کردم تا الان 

ولی سره بچه ی اولم ۱۳ کیلو اضاف شدم دخترم اصلنم درشت نبود ۲۷۰۰ 

ولی بعضیا پنج کیلو اضاف کردن بچشون ۳ب بالا بوده 

ربطی نداره 

استرسم نکیر 

من ۳۲ هفته و چندروز رفتم ۱۸۵۰ بود دکترم گفت خوبه نرماله ولی با اینکه ویار نداشتی اشتهات خوب بوده بار ...

مرسی عزیزم ان شالله