2777
2789
عنوان

سونو ۳۲هفته

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 18 پست
مرسی عزیزم ان شالله

خواهش عزیزم 

اصلا نگران وزن بچت تو بارداری نباش به این صد گرم و دویست گرم 

من تو بارداری اینقدر به خودم میرسیدم جون ویار و حالت تهوع و اینا نداشتم هیچی 

ولی اخرشم ۴۰ هفته به زور ۳ کیلو شد 

ولی ماشالله بچه ام بعد زایمان وزنش عالی بود تند تند وزن میگرفت مهم بعدش هست مثلا ۱۲ روزگی ۳۶۰۰ شد با اینکه اکثر بچه ها ده روز اول افت دارن ورمه میخوابه یه ماهگی ۴۵۰۰ شد ۴۵ روزگی ۵۲۰۰ شد دوماهگی ۶۲۵۰ شد دوماهگی از دوبرابر وزن موقع تولدشم بیشتر شده بود 

ولی خب دیگه کم کم که بزرگ تر بشن بعد یه سال راه میفتن تحرک دارن بدغذا میشن یا زیاد نمیخورن دیگه وزنشون نرمال میشه تپل نیستن خیلیاا 

بعضیا من دیدم بچه ۴ کیلویی بخدا دنیا آوردن ولی بعد زایمان دیگه هی افت کرده یا ثابت بوده یا کم وزن میگرفت 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 

وزنش اگه خدای نکرده خیلی کم باشه باید نگران باشی ببینی دلیلش چیه 

وگرنه الان که خوبه بعدشم از الان بهتر وزن میگیرن تا دنیا میان 

دعا کن سالم باشه به دنیا میاد چشم زخم نگیره 

وگرنه خودتو واسه صد گرم و دویست گرم نگران نکن 

اونقدر مادر شدن همونجور شیرینه سختیییی هم زیاااد داره 

دوروز دیگه اونقدر مشکل هست که یادت میره اینارو 

مادر که بشی هرروز خدا استرس داری من درکت میکنم ولی رو خودت کار کن انرژی منفی به خودت وارد نکنی 

چون دوروز دیگه  همین بساطه ناراحتی چرا سینه نمیگیره 

چرا به پوشک حساسیت داره 

چمیدونم غلت نمیزنه 

چهاردستو پا نمیره 

راه نمیره 

غذا نمیخوره 

چجوری از شیر بگیرمش 

چجوری از پوشک بگیرمش 

تو خونه خرابکاری میکنه ووووهمه چیزایی که مادرا درگیرشن 

لی خب اینم بگم خیلییی تا خیلییی شیرینه 

چراغ خونه اس بچه 

ان شالله که سالم و سلامت باشه و صحیح و سالم بیاد بغلت و زایمان راحتی هم داشته باشی 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خواهش عزیزم  اصلا نگران وزن بچت تو بارداری نباش به این صد گرم و دویست گرم  من تو بارداری ...

من تا ۱۷هفته ویار سخت داشتم ۸کیلو لاغر شدم ب زور الان ۴کیلو اضافه شدم خودم استخون بندیم و بدنم‌ظریف شوهرم هیکلی چون پسره دوس داشتم ب شوهرم بره مث خودم ریز نباشه

برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم 
وزنش اگه خدای نکرده خیلی کم باشه باید نگران باشی ببینی دلیلش چیه  وگرنه الان که خوبه بعدشم از ...

مرسی مهربون  اره باید نگرانیمو کم کنم و خودمو قوی کنم مرسی بابت حرفات اروم شدم خیلی

برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم