2821
2789
عنوان

عید غدیر

154 بازدید | 12 پست

میشه هرکی هرچی راجع به رسوماتش میدونه بگه؟مثلا اینکه سیدا مهمونی میدن...

و اینکه ایده ای دارید واسه انجام دادن ی کاری برای امام علی؟بنظرتون چیکار میشه کرد ک خیلی قشنگ باشه و از ته دل راضی بشی ک کاری کردی واقعا؟

میشه در این مورو بحث کنیم فردا عیده😍

پیشاپیش عیدتونم مبارک🤍

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میتونی غذا بپزی برای چند نفر پخش کنی شکلات تسبیح بخری بزاری داخل توری سبز رنگ با روبان ببندی شیرینی پخش کنی و...... پیشاپیش عيدت هم مبارک.

❤ما شاء الله لاحول ولا قوه الا باالله العلی عظیم💜💙💛
هدیه دادن به بچه‌ها به نیت عید غدیر، همراه یه نقاشی یا نوشته هم باشه که عالی میشه نذر غذا هم خیلی ث ...

به بچه های عادی؟

یا یچه های کارو اینا؟

من عمم سیده فردا هم کلی مهمون دارن خیلی دوس دارم ماهم بریم مهمونشون شیم با بچه هاشم خیلی صمیمی ام اونا نذر شربت و شیرینی دارن اگ بریم میتونم بهشون کمک کنم بنظرم حس خوبیه😍

من فک کردم ک چون فردا عید غدیره به خاطر امام علی حجابمو بهتر کنم روسری سرم کنم چون با شال موهام میاد بیرون و چادرمم بپوشم حتی اگ مهمونی میریم😍

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

هر وقت از آسمون خدا پول فرستاد اون موقع عیده

امسال به نیت امام علی کاری کن سال بعد میبینی بیشتر از اون تو زندگیت اومده امام علی به کسی بدهکار نمیمونه❤

به بچه های عادی؟ یا یچه های کارو اینا؟ من عمم سیده فردا هم کلی مهمون دارن خیلی دوس دارم ماهم بر ...

فرقی نداره، هر بچه‌ای... مهم اینه که اون بچه‌ها با عید غدیر آشنا بشن. عید قرار نیست فقط برای بچه‌های عادی باشه، یا فقط برای بچه‌های کار... همه باید بهره ببرن.

فرقی نداره، هر بچه‌ای... مهم اینه که اون بچه‌ها با عید غدیر آشنا بشن. عید قرار نیست فقط برای بچه‌های ...

😍خب حالا ک من نقاشیم خیلی خوبه میشینم و نقاشی میکشم در این باره و فردا یجوری میدم به بچه ها

ی ایده ای هم یکی گفتن الان خوب بود میتونم چیزی مث شکلات و تسبیح بزارم توی توری و دورشو با روبان ببندم 

امیدوارم فردا بریم خونه عمم وگرنه اینا میمونه رو دستم من از خونه بیرون نمیرم اخه😅

😍خب حالا ک من نقاشیم خیلی خوبه میشینم و نقاشی میکشم در این باره و فردا یجوری میدم به بچه ها ی ایده ...

حتی اگر خونه‌ی عمه هم نرفتی، فردا خودت برو بیرون، توی پارک، جاهایی که ایستگاه صلواتی میزنن شلوغ میشه، میتونی اونجا بدی دست بچه‌ها... نشین توی خونه، حیفه

2790
2823
2791
2779
2792