2777
2789
عنوان

باردارا از کجا بفهمیم ورم داریم؟

192 بازدید | 15 پست

من هیچ تغییری صورتم نکرده . دست و پاپمم ااصلا ورم نداره . فقط حس میکنم بدنم یکم پر شده . ۱۰ کیلو اضافه شدم😞 هفته ۳۶ ام . ۱۷ روز دیگه زایمانمه . ممکنه پر شدنم ورم باشه؟؟

نه عزیزم

من مرکز بهداشت که میرفتم دست و پا ورم کنه ساق پا رو هم معاینه میکنن اگه اونم ورم کرده باشه اون وقت مشکوکه و باید بری دکتر

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه من اصلا این علایم رو ندارم

خب پس چیزی نیست گلم نگران نباش

إنشاءالله به سلامتی و دل خوش بغلش بگیری و مثل دخمل من گل باشه و مامانیشو اذیت نکنه 🤗🌺🌺

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

وزنتون؟ چند سالتونه؟ خدا را شکر که بارداری راحتی دارین؟ زایمانتون قراره طبیعی باشه یا سزارین؟

۶۲ بودم الان ۷۲😞😞۷۲۵۰۰ در واقع . چراا هی میرم بالا؟؟ خدا کنه این دو هفته دیگه ثابت بمونم . 

بدک نبود بارداریم . ۳۳ سال . سزارین 

ای جانم خدا حفظش کنه . ایشالا ایشالااا😍😍😍

سلامت باشی گلم 🤗😘🌺🌺🌺

اره خودم میخام . از طبیعی بدم میاد .  وزنم بلافاصله پایین میاد بعد زابمان؟

ژنتیک و سبک زندگی هر کس متفاوته دقیق نمیشه گفت مال یه عده پایین میاد حتی از قبل بارداری هم کمتر میشه اما یه عده مثل من چاق تر هم میشن 

2790
2778
2791
2779
2792