2777
2789

شب اول خواب دیدم توی ی خونم و ی ننفر بنزین ریخت و بعدش اتیشش زد و من فرار کردم از اون خونه شب دوم خواب دیدم توی انباری خودمون روی اون اجاق کوچیکا دسمال افتاده و اتیش گرفته شب سوم خواب دیدم تو خونه ی پدرمم مامانم تو حیاط. مشعل گرفته دستش و یک دفعه باد اومد و اتیش مشعل رفت سمت ی شیلنگ گاز. وو ی دفعه خونه اتیش گرفت و همچی سوخت. علت این خواب هام چیه و همیشه هم خواب های من حقیقته خیلی امتحان کردم نگرانم اتفاق بدی بیفته

مردا نیاید تو تاپیکم. ریپلای نکنید. لایک نکنید    

😮😮

بقول‌شایع؛                                                            یبار‌میگم‌دیگه‌نع!                                                     شما‌تکون‌نمیخوری‌‌ع‌پیش‌من:)👀               https://harfeto.timefriend.net/16584966573809

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتیش نیوفته توزندگیم😕

ن بابا خدانکنه 

ایشالله خیره

بقول‌شایع؛                                                            یبار‌میگم‌دیگه‌نع!                                                     شما‌تکون‌نمیخوری‌‌ع‌پیش‌من:)👀               https://harfeto.timefriend.net/16584966573809
صدقع بده احتمالا دشمنت داره يه كارايي ميكنه

😱😱غلت میکنه. میدونی راستش تازه سقط داشتم بچم مشکل داشت اگه دنیا میومد. ناقص بود ان تیش 9 بود تو گردنش کیست بود دکترا گفتن سندروم ترنر داره. سقطش کردم😞الان نگرانم که نکنه خدا میخواد تاوانشو ازم بگیره

😱😱غلت میکنه. میدونی راستش تازه سقط داشتم بچم مشکل داشت اگه دنیا میومد. ناقص بود ان تیش 9 بود تو گر ...

وا ديوانه ايي دختر اينا چه فكريه بچه معيوب دنيا اوردنش گناهه 

بيشترشبيه جادو كردن دشمن ميموند سوره واقعه بزار پخش بشه 

وا ديوانه ايي دختر اينا چه فكريه بچه معيوب دنيا اوردنش گناهه  بيشترشبيه جادو كردن دشمن ميموند ...

نمدونم😔عذاب وجدان دارم