سلام من میخواستم به همه کسایی که براشون جای سوال و تعجبه و حتی بعضیها میگن این کار لرستانی قبح بوده و میگن پس خدا چی بگم که لطفا لطفا لطفا نه قضاوت کنید نه فکری کنید راجعبهش عالم زمان شرعا و عرفا بنا به شرایطی اجازه این کارو صادر کردن خواهشا اگه اطلاعات علمی نداریم پس دیگه راجع بهش فکرم نکنیم واقعا یک لحظه جای اون ادما نیستیم نمیدونیم روح و جسمشون چه عذابی رو متاهل میشه فقط ظاهر قضیه رو نگاه نکنیم قضاوت رو بزاریم برای خدا و بس من خودم ادم مذهبی هستم اما واقعا نمیدونم و نمیخوام راجع بهش نظری بدم که خدایی نکرده فردا در برابر حق پاسخگو باشم حتی علمشم ندارم نمیدونم چی هست این مسئله با حجاب و خیلی چیزای دیگه فرق میکنه حتی مسایل دیگه رم نباید زود قضاوت کرد پس بیاین برای عاقبت به خیری همه دعا کنیم
ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
الان همه باید اطلاعات کافی داشته باشن و کنار اومده باشن با این مسئله ،چیز عجیبی نیس و ایشون اولین نف ...
برای خیلیا عجیبه نظراتو بخونید و جای سواله