2777
2789
عنوان

تغییر جنسیت

315 بازدید | 13 پست

سلام من میخواستم به همه کسایی که براشون جای سوال و تعجبه و حتی بعضیها میگن این کار لرستانی قبح بوده و میگن پس خدا چی بگم که لطفا لطفا لطفا نه قضاوت کنید نه فکری کنید راجعبهش عالم زمان شرعا و عرفا بنا به شرایطی اجازه این کارو صادر کردن خواهشا اگه اطلاعات علمی نداریم پس دیگه راجع بهش فکرم نکنیم واقعا یک لحظه جای اون ادما نیستیم نمیدونیم روح و جسمشون چه عذابی رو متاهل میشه فقط ظاهر قضیه رو نگاه نکنیم قضاوت رو بزاریم برای خدا و بس من خودم ادم مذهبی هستم اما واقعا نمیدونم و نمیخوام راجع بهش نظری بدم که خدایی نکرده فردا در برابر حق پاسخگو باشم حتی علمشم ندارم نمیدونم چی هست  این مسئله با حجاب و خیلی چیزای دیگه فرق میکنه حتی مسایل دیگه رم نباید زود قضاوت کرد پس بیاین برای عاقبت به خیری همه دعا کنیم  

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
متحمل 

اره داشتم به غلط املاییم از راه دور فکر میکردم 😆

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

متحمل 

لامصب ویرایشم نداره حیثیت ادم میره

الان همه باید اطلاعات کافی داشته باشن و کنار اومده باشن با این مسئله ،چیز عجیبی نیس و ایشون اولین نف ...

الان شما اطلاعات داری لطفا از کلمه تطبیق جنسیت استفاده کن 💚

تغییر جنسیت یک کلمه منسوخ شدس

خیلی خوبه ک تو جامعه جابیوفته

و البته هرکس باید از خودش شروع کنه و دیدش رو نسبت ب این مسئله درست کنه از راه علمی 

ک خدایی نکرده با رفتار یا نگاهمون شخصی ک ترنس هست رو ازار ندیم 

ممکنه بعضی وقتا ی نگاه بد از سمت ما باعث نا امیدی کسی بشه😁💙

الان همه باید اطلاعات کافی داشته باشن و کنار اومده باشن با این مسئله ،چیز عجیبی نیس و ایشون اولین نف ...

برای خیلیا عجیبه نظراتو بخونید و جای سواله