2777
2789

ما از اول با هم اختلاف داشتیم و قهرای طولانی داشتیم، یه وقتایی سرد بودیم یه وقتاییم خوبدو روز پیش دعوامون شد بعد جاشو جدا کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو بزور خودتو جا کن بغلش باهاشم حرف نزن میخوای هم قهر باش ولی هیچ وقت جاتو عوض نکن

به زمان بندی خدا ایمان داشته باش🌍🤍(میشه برام  حتی شده یه صلوات بفرستی و از ته دلت بخوای خدا حاجتم بده؟!❤)

یکی نیست بگه مرد حسابی تو که دوشب دیگه میای التماس میکنی جدا کردن جا خوابت چیه

والا من باشم بیتفاوتم تا به وقتش پدرشو در میارم

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
چجوری

ببین مشکل ازکجاست از توعه یا نه اگه نمیخای ادامه پبداکنه تو برو پیشش برو باهاش حرف بزن مرداباحرف زدن و بغض زن رام‌میشند سعی کن اخلاقای بدتوبزاری کنار درسته نبایدبه حرف مرد باشی توهمه شرایط ولی بعضی وقتالازمه من ازیه اقایی راهنمایی خواستم گفت من خانمم رودوستدارم ولی واقعااگه بخادیه روزی باهام لج کنه و زیاد به حرفم نکنه ناخوداگاه ازش زده میشم برو راه حل منوانتخاب کن خواهری حتماحواب میگیری من خودم قبلن اینجوری اخلاق گندشوهرمو درست کردم رام خودم شده یه ذره لجبازی رو بزارکنار محبت کن به شوهرت الان تواین مشکلات جامعه مرد بیرون هزارتا گرفتاری داره بهش گیرندع 

💔🖤
یکی نیست بگه مرد حسابی تو که دوشب دیگه میای التماس میکنی جدا کردن جا خوابت چیه والا من باشم بیتفاوت ...

مطمینی که دوشب دیگه میاد التماس ؟

یا دوشب دیگه میره سمت یکی دیگه ؟ 

این موضوع به راحتی ممکنه باعث خیانت بشه اونم وقتیکه بحث قهر ساده نیست ...قهر هایی طولانی که رابطه عاطفی ا۱لا وجود نداره شما مطمین باش مرد التماس نمیکنه