2777
2789
عنوان

طول سرویکس 26 و 28

5938 بازدید | 31 پست

دوستان چهارشنبه هفته پیش دادم 26 دیروز دادم 28 دو هفته پیشم خونریزی داشتم ک بند اومد الان دوتا متخصص خوب میرم میگن سرکلاژ نمیکنیم اگ تا دوهفته دیگه اومد پایین اون موقه. .چیکارکنم?😔از استرس افسردگی گرفتم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

16 هفتمه

من زنداداشم سرکلاژ کرد و بازم استراحت میکرد ولی دیگه استرسش کم شده بود ولی من ماه 6 طول سرویکسم اومد پایین فکر کنم 30 شد و استراحت مطلق شدم حتی گفت دستشویی ات رو لگن بگیر خیلی بهم سخت گذشت از استرس داشتم میمردم هرچی گفتم سرکلاژم کنین گفتن نه نمیشه بالای 4 ماه نمیشه سرکلاژ کرد چون بچه بزرگتر شده و ممکنه در حین سرکلاژ به کیسه آب آسیب برسه به هیچ عنوان از ماه چهارم به بعد سرکلاژ نمیکنن به نظرم خودت اصرار کن یا دکترت رو عوض کن و یه دکتر که کارش خیلی خوبه رو پیدا کن برات این کارو انجام بده

خب من 26 یا28 چراانجام نمیدن خدالعنتشون کنه

ببین عزیزم بعضی دکترا خیلی بیخیالن تو باید خودت اصرار کنی خودت خیلی بیشتر از اونی که اونا میگن مراقب خودت باشی چندتا دکتر دیگه بری ببینی اونا چی میگن تا دیر نشده حتما سرکلاژ کن بری توی ماه 5 دیگه انجام نمیدن 

ببین عزیزم بعضی دکترا خیلی بیخیالن تو باید خودت اصرار کنی خودت خیلی بیشتر از اونی که اونا میگن مراقب ...

خب چجور دیگه اصرار کنم جلوشون گریه میکنم باز قبول نمیکنن ب شوهرم بگم دوباره برم دکتر دادوهوار خوشبحال دکترااونجا ک سریع ب داد بیمار میرسن