2777
2789
ما میشوریم میندازیم تو قابلمه با یه مقدار اب بپزه فقط آبش باید تموم بشه ولی نسوزه
یا نُورُ یا بُرهَانُ یا مُبینُ یا مُنیرُ یا رَبِّ اِکفِنِی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ اَسئَلُکَ النَّجاة یَومَ ینفخ فِی الصُّورِ

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ﺷﻠﻐﻢ : ﺷﻠﻐﻢ ﺍﺯ ﻧﻈﺮ ﻃﺐ ﻗﺪﯾﻢ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﮔﺮﻡ ﻭ ﺗﺮ ﺍﺳﺖ . ﺧﻮﺍﺹ ﺷﻠﻐﻢ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺯﯾﺎﺩ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﻣﯽ ﺗﻮﺍﻥ ﮔﻔﺖ ﺍﯾﻦ ﮔﯿﺎﻩ ﺑﺮﺍﯼ ﻫﺮ ﺩﺭﺩﯼ ﺩﺭﻣﺎﻥ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﮔﺮ ﻣﺮﺩﻡ ﻣﯽ ﺩﺍﻧﺴﺘﻨﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻦ ﮔﯿﺎﻩ ﭼﻘﺪﺭ ﻓﺎﯾﺪﻩ ﺩﺍﺭﺩ ﺗﻤﺎﻡ ﺑﺎﻏﭽﻪ ﻫﺎﯼ ﺧﺎﻧﻪ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺷﻠﻐﻢ ﻣﯿﮑﺎﺷﺘﻨﺪ ﻭ ﻫﺮ ﺭﻭﺯﻩ ﺍﺯ ﺁﻥ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻣﯽ ﮐﺮﺩﻧﺪ . 1 ‏) ﺷﻠﻐﻢ ﻣﻘﻮﯼ ﺍﺳﺖ 2 ‏) ﺷﻠﻐﻢ ﺍﺷﺘﻬﺎ ﺁﻭﺭ ﺍﺳﺖ 3 ‏) ﺷﻠﻐﻢ ﺿﻌﻒ ﺟﻨﺴﯽ ﺭﺍ ﺩﺭﻣﺎﻥ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺍﺳﭙﺮﻡ ﺭﺍ ﺯﯾﺎﺩ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ 4 ‏) ﺷﻠﻐﻢ ﺳﺮﻓﻪ ﺭﺍ ﺗﺴﮑﯿﻦ ﻣﯽ ﺩﻫﺪ 5 ‏) ﺗﺮﺷﯽ ﺷﻠﻐﻢ ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﻧﻮﻉ ﺗﺮﺷﯽ ﺍﺳﺖ ﺯﯾﺮﺍ ﻣﻘﻮﯼ ﻣﻌﺪﻩ ﻭ ﺭﻭﺩﻩ ﻫﺎ ﻭ ﺍﺷﺘﻬﺎ ﺁﻭﺭ ﺍﺳﺖ 6 ‏)ﺁﺏ ﺷﻠﻐﻢ ﻗﻨﺪ ﺧﻮﻥ ﺭﺍ ﭘﺎﺋﯿﻦ ﻣﯽ ﺁﻭﺭﺩ 7 ‏)ﺗﺨﻢ ﺷﻠﻐﻢ ﺭﺍ ﺍﮔﺮ ﺳﺮﺥ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺑﺨﻮﺭﯾﺪ ﺑﺮﺍﯼ ﺿﻌﻒ ﺟﻨﺴﯽ ﻣﻮﺛﺮ ﺍﺳﺖ 8 ‏)ﺍﮔﺮ ﮔﻠﻮ ﺩﺭﺩ ﺩﺍﺭﯾﺪ ﺁﺏ ﭘﺨﺘﻪ ﺷﻠﻐﻢ ﺭﺍ ﻗﺮﻗﺮﻩ ﮐﻨﯿﺪ 9 ‏) ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺁﺏ ﺷﻠﻐﻢ ﺩﺭﻣﺎﻥ ﮐﻨﻨﺪﻩ ﺟﻮﺵ ﺻﻮﺭﺕ ﺍﺳﺖ 10 ‏) ﺁﻧﻬﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺣﺎﻓﻈﻪ ﺿﻌﯿﻒ ﺩﺍﺭﻧﺪ ﺣﺘﻤﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺷﻠﻐﻢ ﺑﺨﻮﺭﻧﺪ ﺯﯾﺮﺍ ﺛﺎﺑﺖ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺷﻠﻐﻢ ﺣﺎﻓﻈﻪ ﺭﺍ ﺗﻘﻮﯾﺖ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ 11 ‏) ﺷﻠﻐﻢ ﺷﺒﮑﻮﺭﯼ ﺭﺍ ﺩﺭﻣﺎﻥ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ 12 ‏) ﺷﻠﻐﻢ ﺑﻌﻠﺖ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻭﯾﺘﺎﻣﯿﻦ B1 ﻋﻼﺝ ﮐﻢ ﺧﻮﻧﯽ ﺍﺳﺖ 13 ‏) ﺷﻠﻐﻢ ﺑﺮﺍﯼ ﺭﺷﺪ ﻭ ﻧﻤﻮ ﺍﺳﺘﺨﻮﺍﻧﻬﺎ ﻣﻔﯿﺪ ﺍﺳﺖ ﺑﻨﺎﺑﺮﺍﯾﻦ ﺯﻧﺎﻥ ﺑﺎﺭﺩﺍﺭ ﻭﺷﯿﺮﺩﻩ ﺣﺘﻤﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺍﺯ ﺁﻥ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﻨﺪ . 14 ‏) ﺯﻥ ﺣﺎﻣﻠﻪ ﺍﯼ ﮐﻪ ﺩﺭ ﻣﺪﺕ ﺑﺎﺭﺩﺍﺭﯼ ﺷﻠﻐﻢ ﺧﻮﺭﺩﻩ ﺑﺎﺷﺪ ﺑﭽﻪ ﺍﺵ ﺯﻭﺩﺗﺮ ﺭﺷ
عزیزم تمیز بشور... تا سطح شلغم ها رو آب بریز. یه نبات کوچولو بنداز توش بذار بجوشه ولی نه اینقدر که آبش غلیظ شه... عالی میشه... مزه لبو میده... مخصوصا اگه داغ داغ بخوری...
خـــــــدا جـــونــــم... راضیــــــــم به رضـــــــــای تـــو.... [smiley]s/sm_29.gif[/smiley]
آره عزیزم. یه تیکه کوچولو نبات بریز به اندازه ای که مزه اش شیرین شه. یه بار درست کنی دیگه بیخیالش نمیشی. من خودم اصلا شلغم دوست نداشتم ولی اینجوری خیلی خوشم اومد.
خـــــــدا جـــونــــم... راضیــــــــم به رضـــــــــای تـــو.... [smiley]s/sm_29.gif[/smiley]