2777
2789

😂اگه دارم تند تند تاپیک میزنم دیشی زخم خورده یم مامانم اعصابش خورد .....

ببینید مثلا تو مهمونی خونه مامان بزرگم ب مامانم میگه بشین پاشو برو ماست بریز برو سفره رو جمع کن نمیخاد تو اینو انجام بدی من خودم اینکارو میکنم متقابلا این رفتارها رو با منم داره با ی مدلی ک (انگار تو  مامانت هیچی حالتون نیست من میفهمم من بلدم من میدونم چیکار باید کرد....)

مامانم کلا مظلومه ساکته هرچقدر سعی کردم تغییرش بدم نشد ک نشد از همین اخلاقشم بابام و خانواده ش سواستفاده کردن ...امامن نمیخام خیال کنن من مثل مامانمم میخام از خودم دفاع کنم اما نمیدونم چجوری ...مامانم ک اینطور باشه تصور کنید دیگه دخترش هم مث خودش بار میاره اما من نمیخام زیر بار برم

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جنگجو کی بودی تو

واصلا بخدا دارم عذاب میکشم

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

یه جاری دارم همینجوریه...از خودش نمی‌فهمه باید تو مهمونی مادر شوهر کمک کنه...اگه نگی براش همون جور مثل چی بهت زل میزنه و نگات میکنه ...

مجبوریم بهش بگیم اینو ببر اونو بیار و ...

نکنه تو دختر جاری منی🤣🤣

❤❤❤
بنظرم اینکه انقد پر رو عه توم وقتی تنها بودین مستقیم بگو دفعه اخرت باشه که ب من دستور میدی 

جدی بگم؟برام بد نمیشه؟

آفرین 

دوبار ک امر کرد بگو با نوکرات ک حرف نمیزنی 

خوبه مادرشوهر مامانم نیستی

کسی اجازه نداره اینجوری با مامانم حرف بزنه

چنتا هم اخم و تخم چنبتر شرکت نکردن تو جلسات جوریکه بگوش بقیه برسونید بخاطر رفتارای رعیس گونه ی زنعموته

چشمان تو آفریقاست.. 
یه جاری دارم همینجوریه...از خودش نمی‌فهمه باید تو مهمونی مادر شوهر کمک کنه...اگه نگی براش همون جور م ...

نه بخدا من تا جایی ک بتونم کمک میکنم 

اما اون سواستفاده میکنه مثلا من و دختر عموها ردیفی نشستیم سفره پاک کن رو پرت میکنه ب من میگه این سفره رو پاک کن با حالت دستوری و لحنی ک بالاتر گفتم ...

مامانم خودش ناراحته از این بابت میگه نمیدونم چی بهش یگم

توی جمع اصلا خودت خراب نکن از من به تو نصیحت.

اما اروم یا جایی که کسی نمیشنوه وقتی بهت میگه کاری انجام بده 

یا بگو خودم میدونستم چکار کنم 🤗

یا بگو زنعمو جان بهتره خودتون انجام بدید ایده فکری شما بود نه من با خنده اخر که انگار مهم نیست و بشین به جا 

برای رسیدن به موفقیت هام یه صلوات بفرسین ممنون 
آفرین  دوبار ک امر کرد بگو با نوکرات ک حرف نمیزنی  خوبه مادرشوهر مامانم نیستی کسی اجازه ...

عالی بزار دفعه بعد ببینمش همین جملات رو بهش میگم 

از بس هیچی نگفتیم و خندیدیم گفتیم بزرگتره و احترامش واجب (۱۰سال بزرگتره)شیر شد هرجور میخاد رفتار میکنه

نه بخدا من تا جایی ک بتونم کمک میکنم  اما اون سواستفاده میکنه مثلا من و دختر عموها ردیفی نشستی ...

نمیدونم...

چی بگم

ولی جاری من همیشه فقط نگاه میکنه تا بهش نگی مثلا برنج رو ببر خورشت بکش از جاش جم نمیخوره...

کلا رو اعصابه

مادر شوهرم که میگه خودش رو به نفهمی میزنه ...

❤❤❤
توی جمع اصلا خودت خراب نکن از من به تو نصیحت. اما اروم یا جایی که کسی نمیشنوه وقتی بهت میگه کاری ان ...

کاربر شما حرف مامان منو میگین اونم میگع میخاد جلو جمع صداتورو دربیاره تا حرفی بزنی و بعد پشتت تو فامیل حرف باشه ....

منم استرس و دوگانگی میاد سمتم ک از طرفی تحمل این رفتارو ندارم از طرفی از ابروم میترسم 

نمیدونم... چی بگم ولی جاری من همیشه فقط نگاه میکنه تا بهش نگی مثلا برنج رو ببر خورشت بکش از جاش جم ...

ببیچاره مامان من 😅بخدا اگه ببینی ب مظلوم بودنش اعتراف میکنی 

کار هم ک نگفته تو اشپزخونه س 

میگن لطف مکرر وظیفه میشه ها حکایت مامان منه

نمیدونم... چی بگم ولی جاری من همیشه فقط نگاه میکنه تا بهش نگی مثلا برنج رو ببر خورشت بکش از جاش جم ...

هیچ احدی نمیتونه تو رو مجبور به کاری ک دلت نمیخاد کنه اگر انجام میدی پس حتما دوست داری دستوراتش رو اجرا کنی 

دفعه بعدی ک دستور داد بهش بگو من خودم میدونم چکار کنم چکار نکنم احتیاجی نیست کسی بهم امر و نهی کنه

خدایا شکرت  برای فرج امام زمان صلوات قرائت کنید❤