2777
2789
عنوان

حاملم،خیلی کلافم لطفا بیاین

220 بازدید | 29 پست

هفته شیشمم تازه هفته چهارم فهمیدم من اما ازاول کمردرد و لگن درد داشتم....چنددیقه سرپا باشم لگنم درد میگیره و لکه بینی صورتی میشم براهمین استراحت مطلقم گف برا دسشویی پاشو فقط....از شروع حاملگیم من مریض وکلافم تموم بدنم درد میکنه،اعصابم خورده،حالم خوش نیس دارم دیوونه میشم مخصوصا نمیتونم سر پابمونم مخصوصا چون لکه. میاد...شنبه دیگ میرم براسونو قلب توروخدا بگین چیکارکنم بعضی وقتام درد تخمدان دارم سینم شدید درد میکنه.....اما مهمترینش حالم خوب نیس عاااااااشق بچم و خدا برام نگهش داره....ناشکری نمیکنم فقط راه حل میخام دو هفتس تو رختخوابم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید صبرت و زیاد کنی عزیزم تازه اول راهی

کتاب تربیت فرزند و رمان و هر چیزی که مورد علاقته بخر خودتو سرگرم کن، کار سنگین نکن ولی اروم راه برو تو خونه، اگه مدام بیوفتی تو رخت خواب معلومه کسل میشی

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

راه حلی جز استراحت نیست گلم حق میدم بهت استراحت مطلق سخته..به شوهرت بگو بیشتر حواسش بهت باشه تا زیاد سخت نشه برات

عشق کسی نشو که عشقو دوره کرده💔چقد این حرفو حمید هیراد خوب و درست میگه👣۲۷ شهریور ۱۳۹۹ بود که بی بی چکم مثبت شد ۳۱ شهریور هم جواب آزمایش مثبتم اومد و منو عشقم فهمیدیم مامانو بابا شدیم..خدایا هزاران بار شکرت.خدایا ازت میخوام همه منتظرا زودی زود صاحب یه نی نی تپل مپل خوشمزه بشن الهی آمین  و سه شنبه ۹دی ماه ۱۳۹۹ رفتم آنومالی و یه گل دختر داشتم  

خوب میشی عزیزم غصه نخور...۳ماه اول بارداری همینه...ب خدا منم همین بودم ازلحاظ روحی داغون.....شماسعی کن این۳ماهو استراحت کنی ک جفتت بره بالا بعدخوب مبشی...قشنگ درکت میکنم....

درد سینه و اینا رو همه دارن

من چی بگم از چهار هفته بارداری تا اتاق عمل استفراغ منو ول نمی‌کرد 

مادر شدن سختتت همه اینا رو باید تحمل کنی تا بیاد بغلت 

بغلت هم امد تازه شروع میشه 🤣

راجب لک بینی هم که احتمالا باید شیاف بهت بده 

فقط خدا

هفته های اول به شدت هورمونا بهم میریزه من از ویار بد و درد معده شدیدی که داشتم تک تک موهامو میکندم

همش خواب بودم الکی سر هرچیزی گریه میکردم

خیلی بهم ریخته بودم ولی از هفته 13 به بعد دیگه خوب شدم

ط قـــرار منــــے مݩن بیـــ قرار تو💕💍💐
به نظرم سه ماه اول تموم شه شرایط بهتر میشه عزیزم  ایشالا نی نیت رو سالم بقل بگیری این خستگی هات ...

قربونت عزیزم بااینک نمیتونم ی چیز ی کیلویی هم بلند کنم و سرپا بمونم میترسم تا اخر حاملگی اینجورباشم