بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کتاب تربیت فرزند و رمان و هر چیزی که مورد علاقته بخر خودتو سرگرم کن، کار سنگین نکن ولی اروم راه برو تو خونه، اگه مدام بیوفتی تو رخت خواب معلومه کسل میشی
عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
راه حلی جز استراحت نیست گلم حق میدم بهت استراحت مطلق سخته..به شوهرت بگو بیشتر حواسش بهت باشه تا زیاد سخت نشه برات
عشق کسی نشو که عشقو دوره کرده💔چقد این حرفو حمید هیراد خوب و درست میگه👣۲۷ شهریور ۱۳۹۹ بود که بی بی چکم مثبت شد۳۱ شهریور هم جواب آزمایش مثبتم اومد و منو عشقم فهمیدیم مامانو بابا شدیم..خدایا هزاران بار شکرت.خدایا ازت میخوام همه منتظرا زودی زود صاحب یه نی نی تپل مپل خوشمزه بشن الهی آمینو سه شنبه ۹دی ماه ۱۳۹۹ رفتم آنومالی و یه گل دختر داشتم
ب مرور خوب میشی من جدا از اینایی ک گفتی بد ویارم بودم روزی نبود ک بالا نیارم ..شبی ک میخاستم برم زایمان کنم بازم بالا اوردم دمیترون خوردم رفتم بیمادستان