2777
2789
عنوان

عمل لابیا

| مشاهده متن کامل بحث + 2696 بازدید | 109 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

رفتم دو تا تاپیک قبلترت رو کامل خوندم،تو دوبار عمل کردی دونین بار هم درستش نکرده درسته؟ اگه اینطوره فکرمیکنم نباید عجله کنی باز باید پول جمع کنی حالا یه سال دیگه دوسال دیگه پیش یه دکتر دیگه بری و مشورت کنی که میشه درستش کرد یا نه،الان آشوبی ولی صبر کن پول دستت اومد پیش دکتر دیگه برو

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
رفتم دو تا تاپیک قبلترت رو کامل خوندم،تو دوبار عمل کردی دونین بار هم درستش نکرده درسته؟ اگه اینطوره ...

اره عزیزم دوبار عمل کردم دکتره درستش نکرد کثافت...مرسی از راهنماییت 

اره باید پول جمع کنم ولی زمان میبره منن دارم روانی میشم اینشکلی رو دستم موندددده....

چه کسی گفت که مستی فقط از جام شراب است/من ز میخانه ی چشمان تو هر لحظه خرابم❤
سلام میتونم بپرسم نتیجه عملتون چی شد؟وقتی ورم خوابید بعد یکی دوماه بازم نرمال نشد؟

سلام نه عزیزم ورمم خابید بارم فرقی تو ظاهرش نشد.همونطور کج و کوله و نلقزینه اس که دکتره قیچی کرده ....دوباره وقت گرفتم برا ۵ شنبه هفته بعد برم عمل کنم.‌‌‌‌‌.....

سلام نه عزیزم ورمم خابید بارم فرقی تو ظاهرش نشد.همونطور کج و کوله و نلقزینه اس که دکتره قیچی کرده .. ...

وای چه دکتر نا واردی .حتما یه جای دیگه برو .و دکترم بترسون که ازش شکایت میکنی شاید تونستی هزینه رو ازش بگیری 

حداقل.

وای چه دکتر نا واردی .حتما یه جای دیگه برو .و دکترم بترسون که ازش شکایت میکنی شاید تونستی هزینه رو ا ...

اره زنیکه خیلی ازش متنفرم

الان بهتر شد ؟ چیزی ازش مونده بود مگ عمل کنی؟ منم دنبال یه دکتر خوبم میترسم خراب کنه😢💔

نه هنوز عمل نکردم که بهتر بشه

اره من لابیام بزرگ‌بود دکترم نصفشو قیچی کرده ولی نا منظم

حالا ۵ شنبه میرم درستش کنه

شما چند سالتونه؟متاهلید؟

نه هنوز عمل نکردم که بهتر بشه اره من لابیام بزرگ‌بود دکترم نصفشو قیچی کرده ولی نا منظم حالا ۵ شنبه ...

اها این سری برو پیش یه دکتر خوبو مطمئن 

وای اینجوری خیلی بده اخه مگ کورن که نامتقارن برش میدن 

من ۱۸ سالمه منتظرم ۲۰ سالم شه برم مجردم گلم

اها این سری برو پیش یه دکتر خوبو مطمئن  وای اینجوری خیلی بده اخه مگ کورن که نامتقارن برش میدن& ...

وای ایشالا هر وقت رفتی خوب در میاد عملت...من اگه برمیکشتم عقب عمل نمیکردم .و اینکه نیدونن چقدر رو مختهه نمیشه بگن عمل نکن ‌‌🥲منم خیلی خیلی زیاد رو مخم بوددد به هر بدبخای ای شد رفتم عمل کردم