2777
2789
عنوان

عمل لابیا

| مشاهده متن کامل بحث + 2696 بازدید | 109 پست
وای ایشالا هر وقت رفتی خوب در میاد عملت...من اگه برمیکشتم عقب عمل نمیکردم .و اینکه نیدونن چقدر رو مخ ...

وای خدااا کنههه بمولا تنها ارزومو دغدغه ام اینه 

ارهه برا منم رو مخمهههه طوری که میگن عمل نکن بهمان نکن گوش نمیدم 

ب نظرم دکترت خوب باشه چیزی نمیش نتیجه عمل قشنگه 

تو رو اون دکترت خیلی تحقیق کرده بودی ؟ 

چیشد رفتی پیش اون ؟

وای خدااا کنههه بمولا تنها ارزومو دغدغه ام اینه  ارهه برا منم رو مخمهههه طوری که میگن عمل نکن ...

بهترین دکتر هست مثلا خیره سرش...اسم مینا صدر خانلوعه. معروفه....شانس من گند زد

چه کسی گفت که مستی فقط از جام شراب است/من ز میخانه ی چشمان تو هر لحظه خرابم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهترین دکتر هست مثلا خیره سرش...اسم مینا صدر خانلوعه. معروفه....شانس من گند زد

مثل دکتر بهمن پور دیک 

اونم خیلی تبلیغات داره ولی عمل خیلیارو گند زده 

من فعلن یه دکتر ک خیلی تعریفشو میکنن تو همین نینی سایت کسیم نبوده پشیمون شده باشه 

دکتر شایان فر بوده حالا بازم تحقیق میکنم

مثل دکتر بهمن پور دیک  اونم خیلی تبلیغات داره ولی عمل خیلیارو گند زده  من فعلن یه دکتر ک ...

منم شایان فرو میخاستم برم ولی خیلیی گرون میگرفت...پشیمون شدم.یه سال پیش ۷ ۸ تومن میگرفت. 

منم شایان فرو میخاستم برم ولی خیلیی گرون میگرفت...پشیمون شدم.یه سال پیش ۷ ۸ تومن میگرفت. 

وای😐💔

چ گروننننن دو سه سال دیگ گرون تر میش ک 

چجو میخام پولشو جور کنم🙂😂

وای😐💔 چ گروننننن دو سه سال دیگ گرون تر میش ک  چجو میخام پولشو جور کنم🙂😂

اره خیلیی گرونه

اولش که عمل میکنی خیلی واژن باد میکنه و ورم داره . حتی جای بخیه ها خیلی بدجور به نظر میاد اما وقتی میافته و جذب میشه کم کم ورمش هم میخوابه و روز به روز عالی تر میشه نگران نباش. من دوساله انجام دادم و رفتم پیش بهترین جراح لابیاپلاستی . دکترم پوپک یحیوی بود که واقعا هم دستش خوب بود و راضی بودم 

سلام میشه توضیح بدی الان بهتر شد ظاهرش منم عمل کردم الان پنج روز ظاهرش سمت راست که عالیه بخیه نخورد با لیزر انجام داد ولی سمت چپ برام بخیه زده خیلی درد میکنه وظاهرش مثل سمت راست نیست ولی خیلی بهتر از قبل 

سلام میشه توضیح بدی الان بهتر شد ظاهرش منم عمل کردم الان پنج روز ظاهرش سمت راست که عالیه بخیه نخورد ...

سلام .والا من از ظاهرش رازی نیستم اما خب بهتر از اولش هست ولی باید ازین بهتر در میاورد که دکترم دلسوز نبود و گند زد به لابیاام...شما کجا عمل کردید و دکترتون کی بود و چقدر دادید؟