بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اولش که عمل میکنی خیلی واژن باد میکنه و ورم داره . حتی جای بخیه ها خیلی بدجور به نظر میاد اما وقتی میافته و جذب میشه کم کم ورمش هم میخوابه و روز به روز عالی تر میشه نگران نباش. من دوساله انجام دادم و رفتم پیش بهترین جراح لابیاپلاستی . دکترم پوپک یحیوی بود که واقعا هم دستش خوب بود و راضی بودم
سلام میشه توضیح بدی الان بهتر شد ظاهرش منم عمل کردم الان پنج روز ظاهرش سمت راست که عالیه بخیه نخورد با لیزر انجام داد ولی سمت چپ برام بخیه زده خیلی درد میکنه وظاهرش مثل سمت راست نیست ولی خیلی بهتر از قبل
سلام میشه توضیح بدی الان بهتر شد ظاهرش منم عمل کردم الان پنج روز ظاهرش سمت راست که عالیه بخیه نخورد ...
سلام .والا من از ظاهرش رازی نیستم اما خب بهتر از اولش هست ولی باید ازین بهتر در میاورد که دکترم دلسوز نبود و گند زد به لابیاام...شما کجا عمل کردید و دکترتون کی بود و چقدر دادید؟
چه کسی گفت که مستی فقط از جام شراب است/من ز میخانه ی چشمان تو هر لحظه خرابم❤