متوجه نشدم ولی برا همه که متقارن نیست ولی به نظرم از بیرون زدگی بهتره مثلا استخر اینا آدم بره یا لیز ...
وا مگه واسه کسی میشه داخل استخر یا تو لیزر معلوم بشه یعنی انقدر بزرگه واسه بعضیا
🌱🌱خدایا صبرمو زیاد کن تا هیچ وقت سر بچه هام داد نزنم و خییییلی صبور بشم خدایا بچه هامو همسرمو به خودت سپردم مراقبشون باش ❤❤�اگه امضامو خوندی یه صلوات برام بفرست دوست گلم 🍃🌹🌹🌹🌹
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
نمیشد کلا لابیا هارو بر میداشتی هر دو طرف رو صاف میشد
نه من چون اندامم لاغره ..قسمت بیکینی ام لاغره و کلا هیچی گوشت ندارم و فقط ددتا لابیا ازم اویزون بود .که اونو خاستم عمل کنم قیافش منظم و کوچیو بشه بدتر گند زده شد بهش .
لابیهامو از ته ببرم کلا هیچی واسم نمیمونه از اونجا چون اون قسمتم لاغره
چه کسی گفت که مستی فقط از جام شراب است/من ز میخانه ی چشمان تو هر لحظه خرابم❤
حالا اون ورمش میخوابه ولی مردها فقط یه سوراخ میبینن بعدم مردها هم اندامشون متقارن که نیست ولی میبینی فقط اعتماد به نفس ان از بچه تا پیر آماده ان تا اونو نشون آدم بدن 😃 پس تو هم اعتماد به نفست کامل باشه
نه من چون اندامم لاغره ..قسمت بیکینی ام لاغره و کلا هیچی گوشت ندارم و فقط ددتا لابیا ازم اویزون بود ...
ول کن بابا تو فقط واسه خودتو دیدی فکر میکنی زشته در صورتی که واسه همه همینه هیچکس نیست که بگه وااای واسه من خیلی خوشگله اعتماد بنفست الکی پایینه برو باشگاه ، بدن سازی هیکلت لاغره خوش فرمش کن به این چیزا فکر نکن
🌱🌱خدایا صبرمو زیاد کن تا هیچ وقت سر بچه هام داد نزنم و خییییلی صبور بشم خدایا بچه هامو همسرمو به خودت سپردم مراقبشون باش ❤❤�اگه امضامو خوندی یه صلوات برام بفرست دوست گلم 🍃🌹🌹🌹🌹