2777
2789
عنوان

عمل لابیا

| مشاهده متن کامل بحث + 2696 بازدید | 109 پست
متوجه نشدم ولی برا همه که متقارن نیست ولی به نظرم از بیرون زدگی بهتره مثلا استخر اینا آدم بره یا لیز ...

نه خب بازم اللنم که عمل کردم بیرون زده اس اما کمتر از قبل عملمه ....

چه کسی گفت که مستی فقط از جام شراب است/من ز میخانه ی چشمان تو هر لحظه خرابم❤
متوجه نشدم ولی برا همه که متقارن نیست ولی به نظرم از بیرون زدگی بهتره مثلا استخر اینا آدم بره یا لیز ...

وا مگه واسه کسی میشه داخل استخر یا تو لیزر معلوم بشه یعنی انقدر بزرگه واسه بعضیا 

🌱🌱خدایا صبرمو زیاد کن تا هیچ وقت سر بچه هام داد نزنم و خییییلی صبور بشم خدایا بچه هامو همسرمو به خودت سپردم مراقبشون باش ❤❤�اگه امضامو خوندی یه صلوات برام بفرست دوست گلم 🍃🌹🌹🌹🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیشد کلا لابیا هارو بر میداشتی هر دو طرف رو صاف میشد 

نه من چون اندامم لاغره ..قسمت بیکینی ام لاغره و کلا هیچی گوشت ندارم و فقط ددتا لابیا ازم اویزون بود .که اونو خاستم عمل کنم قیافش منظم و کوچیو بشه بدتر گند زده شد بهش .

لابیهامو از ته ببرم کلا هیچی واسم نمیمونه از اونجا چون اون قسمتم لاغره 

شرایط رابطع پیش اومده بود قبلا واسم اما اعتماد به نفث نداشتم حتی نشون طرف بدم چه برسه بخام رابطه داش ...

وا مردها اصلا به مدلش اهمیت نمیدن اصلا نمیبینن که  اگه مجردی کاش انجام نمیدادی 

نه مشکلی نداریم ترسیدم اصلا نمیرم

اره نرووووو بخدا

ببین من‌اگه شوهر داشتم به بار میدید دیگه واسم مهم نبود عادی میشد واسم.اما جوگیرشدم گفتم عمل کنم حداقل روم بشه به شوهرم نشون بدم

وا مردها اصلا به مدلش اهمیت نمیدن اصلا نمیبینن که  اگه مجردی کاش انجام نمیدادی

اره مجردم.کاش واقعا انجام نمیدادم خیلی پشیمونم

چی؟الان یا قبلا

حالت چاکی منظورم اینه اون قسمت تپل نیس که فقط یه چاک بخوره وسطش...لاغرم و لابیهام زده بیرون ...

اره مجردم.کاش واقعا انجام نمیدادم خیلی پشیمونم

حالا اون ورمش میخوابه ولی مردها فقط یه سوراخ میبینن بعدم مردها هم اندامشون متقارن که نیست ولی میبینی فقط اعتماد به نفس ان از بچه تا پیر آماده ان تا اونو نشون آدم بدن 😃 پس تو هم اعتماد به نفست کامل باشه 

نه من چون اندامم لاغره ..قسمت بیکینی ام لاغره و کلا هیچی گوشت ندارم و فقط ددتا لابیا ازم اویزون بود ...

ول کن بابا تو فقط واسه خودتو دیدی فکر میکنی زشته در صورتی که واسه همه همینه هیچکس نیست که بگه وااای واسه من خیلی خوشگله اعتماد بنفست الکی پایینه برو باشگاه ، بدن سازی هیکلت لاغره خوش فرمش کن به این چیزا فکر نکن

🌱🌱خدایا صبرمو زیاد کن تا هیچ وقت سر بچه هام داد نزنم و خییییلی صبور بشم خدایا بچه هامو همسرمو به خودت سپردم مراقبشون باش ❤❤�اگه امضامو خوندی یه صلوات برام بفرست دوست گلم 🍃🌹🌹🌹🌹
حالا اون ورمش میخوابه ولی مردها فقط یه سوراخ میبینن بعدم مردها هم اندامشون متقارن که نیست ولی میبینی ...

نه اخه من دووست پسرممم حتی به رنگ لاکامم توجه میکنه و اگه لاک نزنم ناراحت میشع .وای به حال اینکه ی ردز شوهرن بشه بخاد اونجامو ببینه....

ول کن بابا تو فقط واسه خودتو دیدی فکر میکنی زشته در صورتی که واسه همه همینه هیچکس نیست که بگه وااای ...

از خودم تعریف نباشهع هیکلممممم خیلیییی عالیه .و همه تو کف هیکلمن از دختر تا پسر....تنها مشکلم همین لابیاهاس که ریده تو اعتماد بنفسم