2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

منم میخوام قرص کلاژن بگیرم نمیدونم چه مارکی خوبه واینکه ضرر نداره؟

والا داروخانه گفت بالای ۵۰ ۶۰ سال میخورن مگر اینکه پوست شل شده باشه، من میخوام ببینم نتیجه میده بگیرم  یا ن

۱ سال طول کشید ، غذامو کم کردم و پیاده روی کردم و اون اولاش دمنوش این چیزا میخوردم 

اها منم از امروز رژيم كتوژنيك گرفتم سريع لاغر ميكنه ٢٠كيلو اضافه دارم خداكنه شل نشم

اها منم از امروز رژيم كتوژنيك گرفتم سريع لاغر ميكنه ٢٠كيلو اضافه دارم خداكنه شل نشم

حواست باشه من شنیدم هر چی زودتر کم کنی زودتر هم برمیگرده ، اگه تونستی ی سری قرص هست بگیر برای اینکه پوستت شل نشه من اشتباه کردم نگرفتم الان موندم چیکار کنم اکه از قبل ادم قرص و مکمل و ویتامین اینا رو بخوره اینجوری مث من نمیشه 

چه قرصی برا پوست و مو خوبه منم داغون شدم بچه داری داغونم کرده رنگ و روم پریده و تیره هم شده

برای مو که زینک و بیوتین میگن خوبه ولی برای پوست نمیدونم 

حواست باشه من شنیدم هر چی زودتر کم کنی زودتر هم برمیگرده ، اگه تونستی ی سری قرص هست بگیر برای اینکه ...

پوست منم نميدونم

نميدونم برگرده يا ن ولي تنها راه لاغريم همينه اصلا نميتونم كم خوري كنم اين بخور بخور فقط گوشت چربي و مغزيجات ازاده

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز