2777
2789
میشه بگی از کجا فهمیدی عزیزم علائمش چطوره 10 روز بشدت درد کمر وپا گرفتم شوهرم میگه ممکنه دیسکه

عزیزم باید ام ار ای بدی کمر معمولا دردش به پا وباسن کشیده میشه گردنم دردش به دستا میزنه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم باید ام ار ای بدی کمر معمولا دردش به پا وباسن کشیده میشه گردنم دردش به دستا میزنه

بشدت  درد دارم  آره قرار برم ام آر ای ولی میترسم 27 سالمه دیسک بگیرم کی برا بچهام بمونه آخه 

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   
بشدت  درد دارم  آره قرار برم ام آر ای ولی میترسم 27 سالمه دیسک بگیرم کی برا بچهام بمونه آخ ...

متخصص مغز و اعصاب مراجعه کنید نگران نباشید ام آر ای بگیرید 

《گمشده این نسل اعتماد است نه اعتقاد اما افسوس که نه به اعتماد اعتقادی است و نه به اعتقاد اعتماد》
بشدت  درد دارم  آره قرار برم ام آر ای ولی میترسم 27 سالمه دیسک بگیرم کی برا بچهام بمونه آخ ...

عزیزم پارگی دیسک خیلی شایعه خود زایمان وبارداری هم ممکنه باعثش بشه با استراحت و ورزش خوب میشه منکه 23سالمه هر دوتاشو دارم چیز وحشتناکی نیست

عزیزم پارگی دیسک خیلی شایعه خود زایمان وبارداری هم ممکنه باعثش بشه با استراحت و ورزش خوب میشه منکه 2 ...

همون چون زایمان کردم اونم سزارین   بخاطر این می‌ترسم  استراحتی که ندارم از بچهام  ولی خدا کریمه برم ببینم چی میگن 

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   

منم دیسک کمر دارم حدودا سه سالی میشه. عاصی شدم واقعا از دردش 

یه روزایی خوبم یه روزایی افتضاح. فقطم ناپروکسن دردمو کم‌میکنه اونم موقتی برای چند ساعت. 

هر دکتری ام رفتم میگه مراعات. ورزش. دولا نشو. سنگین بلند نکن. 

شما چی؟ 

مرسی فدات فکردم ارتوپت برم خوب که گفتی 

خواهش میکنم نه ارتوپدا بیشتر کارشون لگن و زانو مفصل ران هستش برای کمر،گردن دیسک و.... باید متخصص مغز اعصاب مراجعه کنید

《گمشده این نسل اعتماد است نه اعتقاد اما افسوس که نه به اعتماد اعتقادی است و نه به اعتقاد اعتماد》