2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نترس عزیزم دیسک خودشو ترمیم میکنه استراحت کنی خوب میشه

خیلی ممنون گلم راحتم کردی خیلی فکرم درگیره قرار  فردا شوهرم چسب درد کمر بیاره خوبه بذارمش؟ 

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   
خواهش میکنم نه ارتوپدا بیشتر کارشون لگن و زانو مفصل ران هستش برای کمر،گردن دیسک و.... باید متخصص مغز ...

خدا خیرت بده عزیزم من که نمیدونم ازین چیزا سر درنمیارم  6 ماه زایمان کردم 3ماه کمر درد داشتم  خفیف ولی 10 روز که شدید شد وبه پام زد دردش منم میترسم بچه کوچیک دارم باید استراحت کنم 

خیلی ممنون گلم راحتم کردی خیلی فکرم درگیره قرار  فردا شوهرم چسب درد کمر بیاره خوبه بذارمش؟  ...

برای آروم کردن دردش خوبه یه ژل کمر هست اونم معرکس دردو آروم میکنه الان عکسشو برات میذارم

برای آروم کردن دردش خوبه یه ژل کمر هست اونم معرکس دردو آروم میکنه الان عکسشو برات میذارم

عکس بفرست ممنونت میشم به شوهرم بگم برام بیارتش گلی

شیش ماه خوبه. برای من ساعتیه.  فقطم میگن مواظبت.  درمانی نداره فکنم پس 🥹

اگه خیلی خیلی خیلی دردش اذیتت میکنه من شنیدم دکتر القاسی جراحی میکنه از روز اولش بهتر میشه خیلی دکتر معروفیه بهش میگن دست خدا روی زمین آیدی اینستاشو میذارم نگاهی بنداز@mohsen_alghasi

خدا خیرت بده عزیزم من که نمیدونم ازین چیزا سر درنمیارم  6 ماه زایمان کردم 3ماه کمر درد داشتم&nb ...

خواهش میکنم گلی پیش میاد

دلایل مختلف داره به پاتون میرنه ولی نگران نباشید حل میشه منتهی نزارید دردتون کهنه بشه با فیزیوتراپی و آب درمانی و دارو و...

فقط چیزای سنگین بلند نکن و زیاد خم و راست نشو موقع خوابیدن هم اگر روبالا میخوابی یک بالش زیر زانوهات قرار بده اگر به پهلو یک بالش بین زانوهاتون قرار بدید دمر هم اصلا نخوابید اگر رانندگی می کنید صندلی ماشین رو تا حد امکان به فرمان ماشین نزدیک کنید 

امیدوارم‌ به زودی زود حل بشه و مشکلی نباشه سوالی هست درخدمتم‌

《گمشده این نسل اعتماد است نه اعتقاد اما افسوس که نه به اعتماد اعتقادی است و نه به اعتقاد اعتماد》
خواهش میکنم گلی پیش میاد دلایل مختلف داره به پاتون میرنه ولی نگران نباشید حل میشه منتهی نزارید دردت ...

خیلی ممنون گلم لطف کردی خواهر گلم چشم