2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 972 بازدید | 82 پست
اگه مشکلت غیر قابل حله جدا شو اگه نه ادامه بده فکر نکن از این جدا شی یکی بهتر گیرت میاد خیالت راحت ...

نه ۶ ساله هیچی درست نشده که الانم بخواد جلو خانوادهامونم خیلی رودرو شدن دیگه به بکارتم برسیم قرار نیست به همه بگم خودمو خانوادم بدونن یا فقط مادرم کافیه به شناسنامم رسیدنی هرکی میبینه ببینه من که به همه شناسنامه نشون نمیدم که 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۱۶ آره میخوام برم دنبال علایقم میرم باشگاهای نمیخام حالمو بد کنم فقط تنها فکرم اون دختر نبودنم 

خب ببین وقتی بری دادگاه اونامیفرستنت پزشک قانونی واس تست بکارت,وبارداری اونجا خب خانوادت مطمعنا میفهمن و اینک خجالت یاترس نداره گلم همسرت بوده قانونی وشرعی,میتونی بعدجدایی اقدام کنی واس ترمیم

خنده هامون بوی بغضیو میدن ک آغشته شده تو تنفر.

از ۱۱ سالگی ۱۳ نه اسکل بودم من از همون اول میگفتم نمیخوام ولی اونوقت قبول نمی‌کرد پارمیدا کاشت اونوق ...

پارمیدا کاشت؟

یعنی چی

میگی16سالته

بعد میگی 6ساله میگذره

یه جا میگید3سال عقد

یه جا میگید از 11سالگی

میشه قشنگ توضیح بدید

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد
خودش بگه نیست کفایت میکنه به شرطی که مهریه نخواد

واقعا شما از کجا میدونین میشه کامل توضیح بدین من با مشاورم حرف زدم گفت مشکلی نیستش تو کارگاهی انجام ندادی نترس ولی از پدرم خجالت میکشم 

واقعا شما از کجا میدونین میشه کامل توضیح بدین من با مشاورم حرف زدم گفت مشکلی نیستش تو کارگاهی انجام ...

خجالت نکش پدرت وقتی شوهرت میداد حتما به این چیزا فک کدره بلاخره

پارمیدا کاشت؟ یعنی چی میگی16سالته بعد میگی 6ساله میگذره یه جا میگید3سال عقد یه جا میگید از 11سا ...

ببخشید منظورم خانواده بود که کیبورد گوشیم اشتباه تایپ کرده 

ببین من از سن یازده سالگی نامزد بودیم یعنی صیغه ولی بعد اون عقد کردیم یعنی فک کنم ۲ سال میشه یا ۳ سال نمیدونم تقريبي  

خجالت نکش پدرت وقتی شوهرت میداد حتما به این چیزا فک کدره بلاخره

اووف فقط تنها استرسم اینه وگرنه خوشحالم که از زندان خارج میشم واسه یه دختر سخته از اون سن به‌خاطر همین میگم زندان

واقعا شما از کجا میدونین میشه کامل توضیح بدین من با مشاورم حرف زدم گفت مشکلی نیستش تو کارگاهی انجام ...

واااا ترس؟؟!

من قبلا از سوال جوابای وکلا تو یه سایتی خوندم این مطلبو

حالا درست و غلطش به پای اون سایته

برا چی از پدرت خجالت بکشی

پدرت تو این سن و سال نباید شوهرت میداد اول خودش مقصره