گوگولیررقی مدیر عضویت: 1400/01/11 تعداد پست: 261 عنوان طلاق | مشاهده متن کامل بحث + 972 بازدید | 82 پست سلام بچه منو نامزدم طلاق میخواییم بگیریم میشه یکم حرف بزنید چکاره پیشنهاد میدی انجام بدم حالم درس شه درسمو که ادامه میدم با میشه با این موضوع که من دختر نیستم هنوزم به مامانم نگفتم میترسم به خاطر این نزارن طلاق بگیرن ولی شایدم بزارن 1401/04/25 | 22:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گوگولیررقی مدیر استارتر عضویت: 1400/01/11 تعداد پست: 261 این همه پیشروی تو نامزدی خیلیه والا حق دارن بعضی خانواده ها نمیذارن نامزدی طولانی بشه چون واقعا کار ... خب چکار کنیم ۶ سال بود یه سال این اتفاق افتاد من سنم کم بود بخاطر همون عروسی نکردیم گفتیم بزرگشم ولی خیلی اختلاف داریم نمیشه دیگه
بهاره_۷۸ عضویت: 1398/03/10 تعداد پست: 11323 مگه تو طلاق تاثیر داره؟؟ صدالبته؛ اگه رابطه نداشته باشه حتی میتونه شناسنامه اش رو عوض کنه بعدا ! بااحترام درخواست دوستی قبول نمیکنم.
مامحلما عضویت: 1401/02/07 تعداد پست: 3876 مگه تو طلاق تاثیر داره؟؟ خب اره رو مهریه واینکه میتونی شناسنامه سفید بگیری
دنییییز عضویت: 1399/09/02 تعداد پست: 1370 ولی فرق داره 🤔 اکثر ایرانیا به دوران عقد تا عروسی میگن نامزدی
گوگولیررقی مدیر استارتر عضویت: 1400/01/11 تعداد پست: 261 چرا میخواین جدا شین عزیزم؟ میتونی شاغل شی در کنار درست به ارامشتم کمک میکنه تا حدودی چند سالتونه ۱۶ آره میخوام برم دنبال علایقم میرم باشگاهای نمیخام حالمو بد کنم فقط تنها فکرم اون دختر نبودنم
بشوش عضویت: 1401/02/17 تعداد پست: 474 خب چکار کنیم ۶ سال بود یه سال این اتفاق افتاد من سنم کم بود بخاطر همون عروسی نکردیم گفتیم بزرگشم ولی ... وقتی ۶ ساله دیگه پنهون کردن نداره مادرت یه زنه درک میکنه
گوگولیررقی مدیر استارتر عضویت: 1400/01/11 تعداد پست: 261 خب اره رو مهریه واینکه میتونی شناسنامه سفید بگیری میشه بگی چه تاثیری رو مهریه داره من که مهریه نمیخام زود ولش کنیم
گوگولیررقی مدیر استارتر عضویت: 1400/01/11 تعداد پست: 261 چند وقته عقدی؟ چرا میخوای جدا بشی؟ ۳ ساله عقدیم خیلی باهم تفاهم داریم خسته شدم دیگه هم با خانوادش هم باخودش مشکل دارم
بشوش عضویت: 1401/02/17 تعداد پست: 474 صدالبته؛ اگه رابطه نداشته باشه حتی میتونه شناسنامه اش رو عوض کنه بعدا ! نمیتونه شناسنامه سفید بگیره پزشک قانونی میفرستنش
_maryam_banoo_ عضویت: 1400/03/08 تعداد پست: 5935 ۱۶ آره میخوام برم دنبال علایقم میرم باشگاهای نمیخام حالمو بد کنم فقط تنها فکرم اون دختر نبودنم عزیزم ببینیه مقداری تو جامعه ی ما واست اون مورده مشکل ساز میشهولی خب میشخ لطفا بگی چرا میخواین جدا شین؟چون میترسم جدا شی اون مورده واست واقعا تو جامعه ی افتضاح ایران مشکل ساز شه تو این سن
norieh عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 37302 ۳ ساله عقدیم خیلی باهم تفاهم داریم خسته شدم دیگه هم با خانوادش هم باخودش مشکل دارم خیلی باهم تفاهم دارید؟متوجه نشدمچند سالته؟
دنییییز عضویت: 1399/09/02 تعداد پست: 1370 ۱۶ آره میخوام برم دنبال علایقم میرم باشگاهای نمیخام حالمو بد کنم فقط تنها فکرم اون دختر نبودنم اگه مشکلت غیر قابل حله جدا شو اگه نه ادامه بدهفکر نکن از این جدا شی یکی بهتر گیرت میاد خیالت راحت ادم خوب دیگه پیدا نمیشهقضیه ی بکارتم همه میفهمن چون نمیتونی شناسنامه رو عوض کنی