2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 22 پست
چجوری چیکارکره بود؟؟

من اصلا دروغ دغل ننوشتم تو شکایت ،به قاضیم نگفتم من کتک خوردم گشنگی کشیدم یاآواره شدم،بهش گفتم من فکرامو کردم اومدم دادگاه نه اومدم که ناز کنم نه همسرمو بترسونم تا قیامتم منو ببربن بیارین من طلاق میخوام،من مشهد بودم دادگاه اصفهان ،گفتم من باید توهرجلسه بابچه مدرسه ای ۱۲۰۰ کیلومتر توجاده ها برم بیام بچمو از درس بندازم بیام اصفهان آواره خونه فامیل بشم واسه دادگاه،معلوم نیست تواین مسیر جاده چه بلایی سرمون بیاد،قاضی به همسرم گفت پاشو امضا کن حکم طلاقو بدم همسرم گفت نه،قاضی گفت خیلی خوب نده من دفعه دیگه این خانمو احضارمیکنم شمارو هم نمیگم بیای خودم حکمو صادرمیکنم دیگه همسرم پاشد امضا کرد،روزی که رفتم حکمو بگیرم قاضی گفت فکر نکن به این راحتیا میشد طلاق بگیری من فهمیدم دیگه نمیخوای زندگی کنی به همسرت یه دستی زدم اون میتونست تاچند سال ترا تودادگاه ببره بیاره،همسرم اعتیادداشت

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

چجوری چیکارکره بود؟؟

به قاضی گفتم اگر تو کتاب روبروت نوشته هرزنی کتک خورد گشنه موند بیاد طلاق بگیره که من پاشم برم.عزیزم قاضی که بین زن و شوهرحکم میکنم قضیه اش با بقیه قاضیهایی که حکم کیفری و جرایم میدن فرق دارن،واقعا علمشون زیاده،وقتی بهم گفت میتونست طلاقت نده بهش گفتم من طاقت دادگاه و بروبیا نداشتم اگر کارم به جلسه دوم میکشید خودمو ازهمین طبقه چهارم پرت میکردم پایین،ولی خوب الان پشیمونم از طلاق بخاطر پسرم

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
پسرت رو ازت گرفت ؟همسر سابقت هنوز اعتياد داره ؟

نه نگرفت اتفاقا حضانتم بهم داد،مااصلا سربچه دعوانداشتیم هروقت دوسداشت میبردم و می آوردمش،هیچوقت ازباباش بدنگفتم خدایی هم همسرم وخانوادش خوب بودن اون بنده های خداهم تاالان از من بدی نگفتن هنوزم بهم احترام میزارن،ازوقتی من ازدواج کردم همسرم سابقم ترک کرده حتی سیگارم نمیکشه،از خودشون نشنیدم که بگم دروغ میگن،مافامیل مشترک وقابل اعتماد باهم داریم ،اونا بهم گفتن

نه نگرفت اتفاقا حضانتم بهم داد،مااصلا سربچه دعوانداشتیم هروقت دوسداشت میبردم و می آوردمش،هیچوقت ازبا ...

پس براي طلاق عجله كردي 

الان مگه پسرت باهات زندگي نميكنه كه غم اونو داري ؟

قبل از آنكه بميريد ؛ بميريد
پس براي طلاق عجله كردي  الان مگه پسرت باهات زندگي نميكنه كه غم اونو داري ؟

نه عجله نکردم اونموقع بهترین تصمیم بود ،الان پشیمونم بخاطرپسرم چون راهش دوره

نه عجله نکردم اونموقع بهترین تصمیم بود ،الان پشیمونم بخاطرپسرم چون راهش دوره

اگه از همسر فعليت بچه نداري برگرد پيش پسرت 

چرا اينهمه خودت رو ازار ميدي وقتي دردت درمان داره 

قبل از آنكه بميريد ؛ بميريد
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز