2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

خیلی راحت بگم به هیچ نتیجه ای نمیرسی چون توی قانون این مملکت متاسفانه آقایون میتونن این کار رو انجام ...

یعنی کسی که خیانت میکنه زنش نمیتونه شکایت کنه؟؟ 

Follow your heart but take your brain with u😎😌

یه کاری کن بزنتت بروپزشکی قانونی فکر کنم این تنهاراهه برای یه زن که بخوادطلاق بگیره حتمابایدزیرمشت ولگدباشه تا برادادگاه محکمه پسندباشه😐

خدایاهرکسی که این امضارومیخونه همین الان یهویی اون اتفاقی که ازته دلش آرزوداره بیوفته واسش🙏
حرف زن ایرانی تواین داداگاها به هیج جا نمیرسه

عجیبه همه میگن صدای زن بجایی نمیرسه،پس چرا من قاضی توجلسه اول کارمو یکسره کرد همسرمو مجبور به طلاق کرد

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
انقدر تو دادگاه میبرنت و میارنت که مجبور میشی بگی مهرم حلال جونم آزاد  اگه قصدت شکایته کفش آهن ...

دقیقا درست میگید.

پول همه چیز نیست، اما جایگاهش ان بالاس، کنار اکسیژن.
عجیبه همه میگن صدای زن بجایی نمیرسه،پس چرا من قاضی توجلسه اول کارمو یکسره کرد همسرمو مجبور به طلاق ک ...

چجوری چیکارکره بود؟؟

خدایاهرکسی که این امضارومیخونه همین الان یهویی اون اتفاقی که ازته دلش آرزوداره بیوفته واسش🙏
متاسفانه خیر اگر هم شکایت کنید همسرتون رو احضار میکنن و ایشون ی صیغه نامه نشون میده و همه چی مالیده ...

هعیی چی بگم 🙂حتما اگه زنه اینکارو کنه مرده میتونه شکایت کنه 

Follow your heart but take your brain with u😎😌
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز