2777
2789
عنوان

آزادی🍀

667 بازدید | 44 پست

برام با کلمه آزادی ی جمله قشنگ بنویسید 

ازادیو تو چی میبینید؟یا وقتی اسم آزادی میاد یاد چی میفتین؟

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

من وقتی اسم آزادیو میشنوم یاد ی پرنده ازاد توی اسمون میفتم ک سمت ی جنگل اروم و دلنواز درحال پرواز

ازاد و رها بدونه هیچ دغدغه ای بدون هیچ حس بدی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه شعر یادمه خیلی دوسش داشتم: 

آن زمان که بنهادم ، سر به پای آزادی 

دست خود از جان شستم ، از برای آزادی... 

یاد کسایی میوفتم که در راه آرمان ها و عقایدشون شهید شدن♥️

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

یه شعر یادمه خیلی دوسش داشتم:  آن زمان که بنهادم ، سر به پای آزادی  دست خود از جان شستم ...

یادشون گرامی ❤🌹

من اسم آزادی که میاد

یا این میفتم

یک نفس راحت و گشتن درخیابان ها و نشستن بر چمنهای خیس و گل آلو بدون نگاه های اذیت کننده 

نبودن هیچ گدایی و پیاده روهای شلوغ 

و خنده برلبان آدمها 

و اتحاد ودوستی 

ستاره ای در شبهای تار...کاربری اشانان سابق.

آزادی اینه ک پسر باشی 

ای کاش میتونستم از اول ک میخاستم ب دنیا بیام خودم جنسیتمو انتخاب میکردم💔🥲

کاش سمت حرمت پنجره ای باز شود 💔😭                   آن روز در دلم حال و هوایی می‌شود ناب !🖤                     امسال هم نشد به کربلایت بیایم ولی ... عجیب دل تنگم💔😔   ولی شنیدی میگن عاشق اگه از عشقش جدا بشه میمیره؟ الان من از کربلات دورم 💔 دارم میمیرماااا 😭 ی کاری کن بیام آقا 💔😭    

اینکه انسان در مسائل شخصیش خودش بتونه تصمیم بگیره.در مسائل شخصیش چیزی بهش تحمیل نشه 

لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸
منم برا خانوادت صلوات فرستادم انشاالله همیشه شاد و سرحال باشین

مرسی گلممم دمت گرم منم برات فرستادم