یاد کسایی میوفتم که در راه آرمان ها و عقایدشون شهید شدن♥️
من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊 🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌
ای کاش میتونستم از اول ک میخاستم ب دنیا بیام خودم جنسیتمو انتخاب میکردم💔🥲
کاش سمت حرمت پنجره ای باز شود 💔😭 آن روز در دلم حال و هوایی میشود ناب !🖤 امسال هم نشد به کربلایت بیایم ولی ... عجیب دل تنگم💔😔 ولی شنیدی میگن عاشق اگه از عشقش جدا بشه میمیره؟ الان من از کربلات دورم 💔 دارم میمیرماااا 😭 ی کاری کن بیام آقا 💔😭
اینکه انسان در مسائل شخصیش خودش بتونه تصمیم بگیره.در مسائل شخصیش چیزی بهش تحمیل نشه
لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸