2777
2789
عنوان

زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 91 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقیقا اصلا روزای آخر مسخره شده 😐کش اومده😐 چطوری باید بیام . من بلد نیستم🥴لینک پلیییززز

اره😂منم بلد نیستم لینک بزارم ولی تاپیک رو ثمر زده. برو اسم ثمر رو سرچ کن کاربریش بیاد تو تاپیکاش هست بیا اونجا همه ماماناییم😁

✨Be patient;it’s all coming together

اره بابا بهتر همون یه همراه داشته باشی بهتره چون الان دوباره وارد پیک جدید شدیم خیلی مراقب باش

خیلی هم استرس دارم اتفاقا. اخه یه چند نفر هستن خیلی اصرار دارن بیان . میگم بیان بیمارستان بهتره تا بیان خونه

تا کی باید فقط به پشت خابید؟

تا ی هفته تقریبا من بعداینکه بخیه هامو کشیدم ب هلو میخابیدم زخم بستر میگیره ادم 😂

نه که دوستت نداشته باشم... نه ! فقط میترسم ازت‌... پیچیده‌ای ! همونقدر که نداشتنت سخته، داشتنت هم سخته ! همونقدر که بلدی منو بخندونی،بلدی اشکم رو در بیاری ! همونقدر که مهربونی،همونقدر هم بی تفاوتی ! همونقدر که بلدی امن باشی و آروم،ممکنه آدم رو پرت کنی ته دره...!
اول

پس حق داری یکم استرس داشته باشی عزیزم 

ایشالا سالم دنیا میاد❤️

نه که دوستت نداشته باشم... نه ! فقط میترسم ازت‌... پیچیده‌ای ! همونقدر که نداشتنت سخته، داشتنت هم سخته ! همونقدر که بلدی منو بخندونی،بلدی اشکم رو در بیاری ! همونقدر که مهربونی،همونقدر هم بی تفاوتی ! همونقدر که بلدی امن باشی و آروم،ممکنه آدم رو پرت کنی ته دره...!