2777
2789
عنوان

زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 91 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره بابا. پیش ما خیلی مهمون میاد بعد منم بعد عمل هر کی میومد میشستم هی بهم میگفتن دراز بکش بابا تازه ...

منم مبگم حوصلم سر میره خب اونجوری. یکم با بچه سرگرم باشم😂باهاش معاشرت کنم

منم مبگم حوصلم سر میره خب اونجوری. یکم با بچه سرگرم باشم😂باهاش معاشرت کنم

امیدوارم که بعدش هیچ دردی نداشته باشی برای منم دعا کن ۱۰روز مونده فقط

هر چه بیشتر به انسان ها نگاه میکنم،بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به نوح گفت اول حیوانات را نجات بده!
خب دیگه ییمارستانت هم که خوبه منم نیکان اقدسیه بودم خیلی خوب بود خیلی رسیدگی‌شون عالی بود

منم بین این دو مونده بودم . دکترم هردوشون رو میره . اما گاندی رو دیده بودم چون از نزدیک دیگه همینو انتخاب کردم

الان به خاطر کرونا فک نکنم اجازه ملاقات بدن من ۹۹ زایمان کردم که اجازه نمیدادن فقط یک نفر همراه  ...

خصوصی گرفتم . الان اخه با ۹۹ خیلی فرق کرده . اون موقع اوج قرنطینه ها بود

امیدوارم که بعدش هیچ دردی نداشته باشی برای منم دعا کن ۱۰روز مونده فقط

عزیزززم . ایشالا بسلامتی زایمان کنی . حتماا . تو هم برای من دعا کن . ۱۰ روز خیلی کمهه . کاش برای منم ۱۰ روز بود😂بسلامتی ایشالا

خودم حوصلم سر میره😂

منم روانی شدم انقد اینطرف اونطرف کردم با موبایل ور رفتم غر زدم نزدیکای صبح تختم رو آوردن بالا بهم بالشتم دادن صبح ک شد سر دردم یواش یواش شروع شد اول از گردن بود از همون بیمارستان کیسه آب گرم گذاشتم 😅

هر چه بیشتر به انسان ها نگاه میکنم،بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به نوح گفت اول حیوانات را نجات بده!
عزیزززم . ایشالا بسلامتی زایمان کنی . حتماا . تو هم برای من دعا کن . ۱۰ روز خیلی کمهه . کاش برای منم ...

داره عین ده سال میگذره برام😂بیا تو تاپیک مامانای باردار اونجا هر کی خبر میده از خودش

منم روانی شدم انقد اینطرف اونطرف کردم با موبایل ور رفتم غر زدم نزدیکای صبح تختم رو آوردن بالا بهم با ...

وای اره سختهه . بعدش خب این همه شیاف و اینا مگه درد سرو خوب نمیکنه؟

داره عین ده سال میگذره برام😂بیا تو تاپیک مامانای باردار اونجا هر کی خبر میده از خودش

دقیقا اصلا روزای آخر مسخره شده 😐کش اومده😐 چطوری باید بیام . من بلد نیستم🥴لینک پلیییززز