2777
2789
عنوان

زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 91 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای اره سختهه . بعدش خب این همه شیاف و اینا مگه درد سرو خوب نمیکنه؟

اصلا ربطی نداره خودش باید رد بشه

هر چه بیشتر به انسان ها نگاه میکنم،بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به نوح گفت اول حیوانات را نجات بده!
دقیقا اصلا روزای آخر مسخره شده 😐کش اومده😐 چطوری باید بیام . من بلد نیستم🥴لینک پلیییززز

اره😂منم بلد نیستم لینک بزارم ولی تاپیک رو ثمر زده. برو اسم ثمر رو سرچ کن کاربریش بیاد تو تاپیکاش هست بیا اونجا همه ماماناییم😁

هر چه بیشتر به انسان ها نگاه میکنم،بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به نوح گفت اول حیوانات را نجات بده!
اره بابا بهتر همون یه همراه داشته باشی بهتره چون الان دوباره وارد پیک جدید شدیم خیلی مراقب باش

خیلی هم استرس دارم اتفاقا. اخه یه چند نفر هستن خیلی اصرار دارن بیان . میگم بیان بیمارستان بهتره تا بیان خونه

تا کی باید فقط به پشت خابید؟

تا ی هفته تقریبا من بعداینکه بخیه هامو کشیدم ب هلو میخابیدم زخم بستر میگیره ادم 😂

نه که دوستت نداشته باشم... نه ! فقط میترسم ازت‌... پیچیده‌ای ! همونقدر که نداشتنت سخته، داشتنت هم سخته ! همونقدر که بلدی منو بخندونی،بلدی اشکم رو در بیاری ! همونقدر که مهربونی،همونقدر هم بی تفاوتی ! همونقدر که بلدی امن باشی و آروم،ممکنه آدم رو پرت کنی ته دره...!
اول

پس حق داری یکم استرس داشته باشی عزیزم 

ایشالا سالم دنیا میاد❤️

نه که دوستت نداشته باشم... نه ! فقط میترسم ازت‌... پیچیده‌ای ! همونقدر که نداشتنت سخته، داشتنت هم سخته ! همونقدر که بلدی منو بخندونی،بلدی اشکم رو در بیاری ! همونقدر که مهربونی،همونقدر هم بی تفاوتی ! همونقدر که بلدی امن باشی و آروم،ممکنه آدم رو پرت کنی ته دره...!