2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ولی سینگلی خودش هم رومخه.من دوس ندارم باکسی باشم از اونورم دوسش ندارم این حسمو. هرکاری میکنم از کسی خوشم نمیاد. چندروز پیشم بایکی آشناشدم  چون اصرار کرد شمارمو دادم. الان دیگه داره خودشو جر میده اما نمیتونم جوابشو بدم.

دلیل اینکه دوس نداری رل بزنی چیه؟ منم همینطورم اما دلیلشو نمیدونم😑میخوام بدونم عادیم یا ن

من قبلا رل زدم ولی ب خدم اومدم دیدم کلی شب بیدار موندم مو ............دلم میخاد عشقو وقتی تجربه کنم ک ازدواج کرده باشم اینحوری ک رل بزنم بعدا حسش میره🤣🤣

اگه تاپیک تو نیس ریپ نزن اوک؟
اینکه ازت میپرسن کی ازدواج میکنی نمیدونم چرا باید به همه توضیح بدم😐

یا نمرت چن شده وقتی نیگن چرا ازدواج نمیکنی بگو الان شما رو دیدم پشیمون شدم عمرا دیگع بپرسن

برامن ی دلیلش عدم اعتماده. وقتی میگن دوستت دارم خندم میاد. تامیگن بیا ببینمت ترس کل وجودمو میگیره.&n ...

یا میگن وویس بده جلو خودمو میگیرم بهش فش ندم ت وویس

یا نمرت چن شده وقتی نیگن چرا ازدواج نمیکنی بگو الان شما رو دیدم پشیمون شدم عمرا دیگع بپرسن

من خاستگار دارم ولی فعلا میخام درس بخونم وقتیم میگم میگن اون دختره همسن توعه ازی حرفا واقعا ناراحت میشم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز