جینگولیی مدیر استارتر عضویت: 1400/10/27 تعداد پست: 2562 عنوان احساس میکنم دیگه نایی نمونده برام 78 بازدید | 11 پست بیشتر از یکسال و نیمه برا وکالت میخونم بالاخره بعد از ۳بار تعویق ۳۰ تیر برگزار میشه بغض کرده بودم واقعا خیلی خستم رمقی نمونده گفتم بیام یکم باهاتون صحبت کنم سخت ب دعاتون احتیاج دارم خدا کنه ای هفته ی آخرم با موفقیت بگذرونمو آزمونمو بدم و قبول شم❤ میشه اگه امضامو دیدی برای ازدواجم یه دونه صلوات بفرستی 🙂 ...من به مستجاب شدن دعای شما عزیزان ایمان دارم ❤️🍀 1401/04/25 | 13:55 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جینگولیی مدیر استارتر عضویت: 1400/10/27 تعداد پست: 2562 ایشالا قبول میشی انشاالله ❤🙏 میشه اگه امضامو دیدی برای ازدواجم یه دونه صلوات بفرستی 🙂 ...من به مستجاب شدن دعای شما عزیزان ایمان دارم ❤️🍀
جینگولیی مدیر استارتر عضویت: 1400/10/27 تعداد پست: 2562 نگران نباش انشالله همه چی درست میشه مرسی عزیزم میشه اگه امضامو دیدی برای ازدواجم یه دونه صلوات بفرستی 🙂 ...من به مستجاب شدن دعای شما عزیزان ایمان دارم ❤️🍀
آيسو عضویت: 1396/09/01 تعداد پست: 1787 منم دارم میخونم ولی هنوز کاملا اماده نیستم انشالله پاییز ازمون میدم
جینگولیی مدیر استارتر عضویت: 1400/10/27 تعداد پست: 2562 انشالله که حتما قبول میشی نگران نباش مرسی عزیزم توهم همیتطور ❤ میشه اگه امضامو دیدی برای ازدواجم یه دونه صلوات بفرستی 🙂 ...من به مستجاب شدن دعای شما عزیزان ایمان دارم ❤️🍀
جینگولیی مدیر استارتر عضویت: 1400/10/27 تعداد پست: 2562 سلام عزیزم آزمون دادی؟چطور بود بنظرت؟تونستی خوب جواب بدی سلام عزیزم متوسط بود بنظرم و اگ کسی خوب و با دقت خوند۶ باشه قبول میشهامید ب خدا انشالله منم جزو قبولی ها باشم ولی من جزا و تجارت فک میکنم پایین زدم میشه اگه امضامو دیدی برای ازدواجم یه دونه صلوات بفرستی 🙂 ...من به مستجاب شدن دعای شما عزیزان ایمان دارم ❤️🍀
آيسو عضویت: 1396/09/01 تعداد پست: 1787 سلام عزیزم متوسط بود بنظرم و اگ کسی خوب و با دقت خوند۶ باشه قبول میشه امید ب خدا انشا ... اره منم تو ارشد فهمیدم کسی که بخونه قبوله هرچقدرم سخت بدن چون چیزی جز قانون نیس ،انشااالله که قبول میشی جواب زحماتتو میگیری
جینگولیی مدیر استارتر عضویت: 1400/10/27 تعداد پست: 2562 اره منم تو ارشد فهمیدم کسی که بخونه قبوله هرچقدرم سخت بدن چون چیزی جز قانون نیس ،انشااالله که قبول ... انشاالله میشه اگه امضامو دیدی برای ازدواجم یه دونه صلوات بفرستی 🙂 ...من به مستجاب شدن دعای شما عزیزان ایمان دارم ❤️🍀