2777
2789
منم مهندس مکانیکم ولی خیلی دوس دارم تجربی بدم🥲 از یه طرف میگم من که کارمو دوس دارم جای پیشرفت داره ...

باید کل زندگیت رو بزاری یه سال حداقل تا به یه جایی برسی حال نداری ولش کن

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خب دیگ مگ سرت درد میکنه  واقعا تجربی و انسانی خیلی از هم جدا هستن  دنیاشون متفاوته باز اگ ...

اره منم بهش میگم نیا از قدیم گفتن صدای دهل از دور خوش است ..قشنگی پزشکی و دندون و اینا رو میبینن وسوسه میشن کلی هم هزینه میکنن آخرش هیچی... اسی اون کتابا که بهت گفتم هر کدوم ۲۰۰ ۳۰۰ بیشتر هستن هزینه آزمون و باقی کتابهای مکمل هم به کنار...  زحمتی هم که برای حقوق کشیدی هدر میره..میگی علاقه دارم به چیش علاقه داری؟

باید کل زندگیت رو بزاری یه سال حداقل تا به یه جایی برسی حال نداری ولش کن

یه سالش به کنار

چون سر همین کنکور ریاضی و رشته مکانیک واقعا پاره شدم دیگه حال ندارم دوباره این اتفاقا بیفته🥲

نه مریمم نه لپ گلی/💍❤
اره منم بهش میگم نیا از قدیم گفتن صدای دهل از دور خوش است ..قشنگی پزشکی و دندون و اینا رو میبینن وسو ...

من از بچگی پزشکی دوست داشتم منتها سرنوشت چرخید و چرخید یه دفعه دیدم تو رشته حقوقم که بعدا دلیلشو فهمیدم چرا باید حقوق میخوندم 

اما الان تصمیم گرفتم شانسمو برای علاقه م بذارم نهایتا یکسال تلاش کنم شد شد نشد میدونم تلاش کردم و نشد

نمیخوای کنکور باز بدی ?. 

نمیدونم

موندم ارشد بدم یا برگردم تجربی بدم

واقعیتش الان هم شغلم خوبه با توجه به تازه کار بودنم،هم تی ای یکی از استادای دانشگام،هم تدریس نرم افزار رو شروع کردم واسه بچه های نقشه کشی،یه جورایی حیفم میاد این همه زحمتی که کشیدمو بذارم کنار🥲🥲

نه مریمم نه لپ گلی/💍❤
نمیدونم موندم ارشد بدم یا برگردم تجربی بدم واقعیتش الان هم شغلم خوبه با توجه به تازه کار بودنم،هم ...

منم 79 میخوام کنکور بدم ولی از سنم خجالت میکشم میترسم برم همه  19 18 سالشون باشه