2777
2789

اره میشه 

منم دیپلم تجربی بودم کنکور انسانی دادم

مآ اَز تَبآر بُغضیمْ ،آسودِگی رَوآ نیست...🎈🖇️                         انقد تو این زندگی دهنم سرویس نشده که آخرش بیان زیر اعلامیم بزنن شادروان ، بنویسید مرحوم «پــاره دو عالم » (:                     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی میترسم که نتونم وحشتناک میترسم حالا هم که خیلی سخت شده دیگ بدتر کاش کنکور حذف شه واقعا 

کنکور حذف شدنی نیست اگه فقط میخوای بری دانشگاه و فرقی نمیکنه برات چی باشه مثل خیلیای دیگه میری یه رشته ای که فقط دانشگاه رفته باشی ولی اگه میخوای رشته تاپ یا پیرا دربیای باید فکر ذکرت فقط درس خوندن باشه و زحمت زیاد بکشی و پیوسته درس بخونی پول هم داشته باشی از الان فکرات رو بکن اگه در توانت هست کفش آهنین بپوش و بیا جلو 

کنکور حذف شدنی نیست اگه فقط میخوای بری دانشگاه و فرقی نمیکنه برات چی باشه مثل خیلیای دیگه میری یه رش ...

هعی دندانپزشکی آرزومه 

ولی با این وضع جامعه اصلا شانسی تو خودم نمیبینم واقعا 

💙
تایید نمیشه🙄 همش حاشیه هس واسه کنکور ۴۰۲ هم که گفتن هیچی تغییر نمیکنه

امضا و تایید شده فقط ابلاغ مونده البته بنظر من هم با این امکانات بعید بنظر میرسه ولی شورای انقلاب فرهنگی خودشو جر میداد که همین سال باید اجرا بشه

منم مهندس مکانیکم ولی خیلی دوس دارم تجربی بدم🥲

از یه طرف میگم من که کارمو دوس دارم جای پیشرفت داره

از یه طرف نامزدم میگه تا هنوز سنت کمه تجربی بده

حال ندارم زیست بخونم والا😂

نه مریمم نه لپ گلی/💍❤
منم مهندس مکانیکم ولی خیلی دوس دارم تجربی بدم🥲 از یه طرف میگم من که کارمو دوس دارم جای پیشرفت داره ...

من از ریاضی و فیزیک بدم میاد 😂😂😂

اگه واقعا علاقه داری برو دنبالش هر چی سریعتر بهتر 

میخوام شانسمو امتحان کنم ، نه اخبار نمیبینم چه بد پس نهایتا امسال فرصت دارم  لطف میکنی منابع ر ...

تخصصیا ریاضی زیست شیمی و فیزیک زمین شناسی هم هست که زیر گروه یکی ها نمیزننش اولا که باید همه اینا هر سه پایه رو بگیری کتاب درسی هاشو به سال چاپش دقت کن واسه کتاب تست هم پیج های مشاوره رو ببین ولی من ازینا استفاده میکنم :

ریاضی جامع مهرماه اونکه روش عکس تاس داره

فیزیک هم غالبا میگن میکرو نقره ای ولی من خوشم نیومد نشرالگو گرفتم 

زیست خیلی منابعم زیادن ولی زیست پایه خیلی سبز و دوازدهم میکرو نقره ای نوشته حمیدرضا زارع رو پیشنهاد میکنم

شیمی پایه به پایه خیلی سبز 

منابع عمومی نشرالگو مبحثی برای ادبیات گرفتم ولی مچ نبودم باهاش میکرو طلایی کامل گرفتم فعلا استفاده نکردم ببینم چجوره 

عربی هم خیلی سبز جامع خوبه میکروطلایی کامل هم میگن خوبه

زبان مبتکران و خیلی سبز من خیلی سبز رو ترجیح میدم مبتکران یکم نامنظمه 

دینی هم درسنامه نمی‌خواد اصلا فقط کتاب اصلی یه منبع تست بگیر یا خیلی سبز یا بهمن آبادی 

همه کتاب های بالارو پی دی افش رو ببین خوبه برات یا نه بعد بخر همش هم لازم نیست چاپ جدید باشه اونایی که تغییرات داشتن رو جدید بخر