2789
عنوان

عمل هیپوفیز

20071 بازدید | 26 پست

سلام من 20نیر 1401در بیمارستان سلامت فردای تهران زیرنظر دکتر شیروانی عمل هیپوفیز از طریق بینی انجام دادم(من له شیروانی و کیوشریف رسیدم شاید دکترهای دیگه خوبی هم باشند) هزینه عمل حدود 65تا 75میلیون تومان است.من علایم خاصی جز بزرگ شدن زبان وبزرگ شدن فک پایین و هر و پف زیاد والیته ابریزش زیاد روی بالش موقع خواب نداشتم و یک دکتر در جمع فامیلی تشخیص داد که توده هیپوفیز دارم بقیه مراحل اینجوری بود که1-رفتم متخصص غدد ازمایش هرمونی داد که فهمیدن بالاست بعد ازمایش igf داد که بالا بود و وجود غده را تایید کرد 3-ام ار ای با تزریق و بدون تزریق نوشت که تقریبا بالای 10میلیمتر بود و اگه معمولا بزرگتر از 4 میلی متر باشه و یا جاش بد باشه و یا روی عصب بینایی عصر بذاره عمل تنها گزینه است ولی اسمش ترسناکتر از خودشه. ام ار ای با تزریق هم مسیله راحتیه و ترس نداره.. هزینه اش تو این تاریخ حدود ۱ میلیون تومنه و باید انژیوکت داشته باشید روز ام ار ای و ازمایش کراتین خون سه رپز قبلش داده باشید 4-وقت گرفتم دوشنبه امدم کلینیک  بیمارستان تو تهران سه شنبه خوابوندنم تو بخش از ساعت 1 بعد اکوی قلب و ازمایشات قبل عمل. تقریبا میشه بلافاصله عمل کرد. 5-چون میدونستم میرم ای سی یو غذای سبک خوردم که تا حد ممکن به لگن برای تخلیه دستشویی ۲ نیاز نداشته باشم که البته نباید کار اشتباهی باشه. فقط سوپ خوردم و ماست این‌چند روز!!! 6-صبح چهارشنبه یک ساعته عمل شدم البته من چیزی نفهمیدم و بعد عمل در حالیکه سوندادرار داشتم تو ای سی یو بیدار شدم. عملا دردی نداشتم جز مختصر سردرد که با مسکن کنترل میشد 7-من دوروز ای سی یو بودم چون پلی اوریک یعنی بالارفتن اسید اوریک پیدا کردم معمولش یک روزه و دردی نخواهی داشت مشکلتون فقط جو ای سی یو و مریضهای دیگه هست 8-از روز دوم سرحال هستید من تامبون توی بینی نداشتم و فقط تو هر دو بینی برای حفظ فرم بینی برام اسپیلت بخیه زدن که سه روز دیگه باید متخصص گوش و خلق و بینی در یزد خارج کند. 9-0کلا عمل ترسناکی نیست و زیاد انجام میشه اگه باید انجام بدین انجام بدین بیمارستان دولتی لقمان هم شنیدم خوبه 10-انجام ندادن این عمل به شدت مضر و خطرناکه... واقعا ترس نداره و مشکل نیست... با خودتون کنار بیاین و توکل کنید و زودتر انجام بدین11-بعد دو روز ای سی یو اوردنم بخش.. البته هر روز صبح ازمایش خون و در محیط بیمارستان انژیوکت دارید و ساند رو‌ در بخش در می اورند که ناراحتی چندانی ندارد(گذاشتنش در بیهوشی انجام میشه که میگن یکم اذیت میشید که نمی فهمید چون بیهوشید باید بگذارند تا حجم ادرار کنترل شود چونه نزنید) ۱۲- در بیمارستان دولتی به مراتب هزینه پایین تره فقط جایی برید که از این عملها روتین و زیاد انجام بدن۱۴- بعد عمل مراقبت هایی داره که تو اینترنت گفته شده دیگه تکرار نمی کنم نتیجه گیری ها: ۱- عمل ادنوم هیپوفیز تقریبا قطعیه و باید انجام بشه۲- واقعا درد نداره و ترسناک نیست و ریسکش مثل سایر مداخلات پزشکی است۴- انجامش بدین زودتر راحت میشین۵- جایی برین که عملش روتین محسوب بشه۶- اگر انجام ندید خطرناکه ۶- قضیه را بزرگش نکنید خیلی راحت تر از اونیه که فکر می کنید. من معمولا این سایت رو چک نمی کنم پس پاسخگوی شما هم احتمالا نمیتونم باشم فقط خواستم تجربه رو‌بگم

یه موضوع دیگه شنیدم تنها جایی که هیپوفیز عمل نمی خواد در مواردی است که پرولاکتین خانمها بالا باشه و یا غده خیلی کوچیک مثلا زیر ۴ میلیمتر باشه. اگر روی بقیه هرمونها اثر کذاشته باشه تقریبا عمل قطعیه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه موضوع دیگه شنیدم تنها جایی که هیپوفیز عمل نمی خواد در مواردی است که پرولاکتین خانمها بالا باشه و ...

ضمنا برای من تامپون بینی نذاشتند اصطلاحا اسپیلنت گذاشتن که یه جور گچ بینی است یرای جلوگیری از انحراف تیغه بینی و سعی کنی مراقبت کنید

ضمنا برای من تامپون بینی نذاشتند اصطلاحا اسپیلنت گذاشتن که یه جور گچ بینی است یرای جلوگیری از انحراف ...

ببخشید الان دارو مصرف میکنید فقط تومور رو خارج کردن یا کلا هیپوفیز رو ،واینکه کلا مشکلی از لحاظ هورمونی ندارید دیگه؟

ببخشید الان دارو مصرف میکنید فقط تومور رو خارج کردن یا کلا هیپوفیز رو ،واینکه کلا مشکلی از لحاظ هورم ...

ای کاش میگفتید که تومور رو کامل خارج کردن والان دیگه نیاز به دارو ندارید 

یه موضوع دیگه شنیدم تنها جایی که هیپوفیز عمل نمی خواد در مواردی است که پرولاکتین خانمها بالا باشه و ...

الان igf1 شما اومده پایین؟ به این سوالاتمون جواب بدین تا ماهم درحریان باشیم_   مشکلات دیگه دارید یاخیر؟ داروی چیزی میخورین؟؟ 

من هم به حرفهای این بزرگوار گوش دادم و با خیال راحت رفتم اتاق عمل ، الان ۱۲ روزه عمل کردم و بجز کمی ...

سلام

میشه بگید چجوری عملیه؟

من همسرم دچار این بیماری شده ، خطرناکه عملش؟ حتما باید انجام داد؟ و اینکه هزینش چقدر شد؟

میشه جواب بدین