2821
2789
عنوان

پزشکی یا دبیری

399 بازدید | 22 پست

سلام بچه ها

امسال اگه خدا بخواد یه رتبه خوب میارم. نتایج نیمه مرداد میاد حدودا

از نظر مالی خانوادگی خداروشکر مشکل ندارم اصلا.

کدومش بنظرتون؟

فقط بگم دندون و دارو علاقه ندارم اصلا.

♡ G‌od wants it ♡

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

علاقه

علاقه

علاقه

علاقههه

.من وقتی چروک، زیر چشماتم بیوفته دوست دارم.من اونجایی که همه چیو باختی هم دوست دارم.توو اوج خوب نبودنت هم دوست دارم.اصلا من آدم دوست داشتن تو، تو روزای تنهایی و سختیتم.🤍🌸برای تویی که عاشقتم♡..................                             با احترام عاشق فردی با۱۲ سال اختلاف سنی شدم🙂💞بهتره هم و قضاوت نکنیم ما رسالت قضاوت و نداریم رفیق هروقت مشکل داشتید میتونید بگید براتون یاسین بخونم❤️

قطعا اگه بتونی پزشکی بیاری بهتره ولی بستگی به روحیات خودت داره من آشنا داشتم رفته پزشکی پشیمون شده نتونسته....یا مثلا ممکنه برا دبیری نتونی به خودت نگاه کن ببین توانایت توی چیخ

💔

ببین روحیاتت چ‌جوریه علاقت چیه 

دبیری خوب بی دردسره صبح میری ظهر میای با بچه ها سروکله میزنی ولی

پزشکی دردسرش زیاده بعد هفت سال درس خوندن باید بری یه ده کوره ای همش با پیرمرد پیرزنای مریض سروکار داری با کمترین امکانات بیشترین بازدهی رو ازت میخان پولتو دوسال بعد میدن و... 

اگر زندکی بی دغدغه ای میخای برو‌دبیری

پزشکی برو 🥺

تخصصی بخون

مثلا  متخصص داخلی

متخصص اطفال

متخصص گوش حلق بینی

متخصص ارتوپدی

متخصص زنان

و......

عاالین و پول توشه

امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻

پزشکی خیلی حجم کتابا سنگینه وشیفتا به شدت ریاده باید خیلی صبر داشته باشی ووقت زیادی برای خودت نمیمونه ولی بعد تخصص وقتت یه کم ازاد میشه وحقوقش هم خوبه وکلا شغل پزشکی خوب یه کم بالاتر از دبیری قرار میگیره از نظر جایگاه شغلی البته توی ایران ببشتر اینجوریه ولی معلمی تابستون راحتی تو دوران مدرسه هم کلا سه بار در روز میرس مدرسه اونم تا ظهر بعدش بیکاری وحقوق از دانشجویی هم داری وکلا خدمات دارن درکل  پزشکی مقامش بالاتر حقوقش بیشتر زحمتش به شدت بیشتر اصلا قابل مقایسه با دبیر نیست زحمتی که میکشه یه پزشک ولی دبیری اکثر اوقات برای خودتی واز دوران دانشجویی هم حقوق داری

الهی برسد از جانب خدا مصلحت هایی که ارزویت بود❤️🌱

خانوادگی استعداد آموزش دارم

البته به پزشکیم علاقه دارم فقط میترسم به خاطر تایم شلوغ درسی از چیزای دیگه عقب بمونم.

احساس میکنم بعد کنکور بیشتر نگرانی کشیدم تا قبلش

سردرگمم خیلی😓

♡ G‌od wants it ♡

خب اول علاقه

اما 

پزشکی و دبیری قابل قیاس نیستن اصلا

پزشکی مدرک دکترا داره اون لیسانسه

در آمد آینده که دیگه اصلا قابل قیاس نیست

از لحاظ پرستیژ هم خب مسلما پزشکی بالاتره 

دبیری تایم ازاد تری داره خب شیفت نداری از  محیط بیمارستان خبری نیست به جاش باید با بچه ها سر  و کله بزنی 

اما در کل نظر من پزشکیه هر چند سخت باشه

تو ۴ سال میخونی دبیر لیسانسه میشه ۷ سال میخونی خانم دکتر میشی