god_wants_it مدیر عضویت: 1401/03/05 تعداد پست: 737 عنوان پزشکی یا دبیری | مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 22 پست سلام بچه هاامسال اگه خدا بخواد یه رتبه خوب میارم. نتایج نیمه مرداد میاد حدودااز نظر مالی خانوادگی خداروشکر مشکل ندارم اصلا.کدومش بنظرتون؟فقط بگم دندون و دارو علاقه ندارم اصلا. ♡ God wants it ♡ 1401/04/25 | 11:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ava2223 عضویت: 1400/04/22 تعداد پست: 1049 خانوادگی استعداد آموزش دارم البته به پزشکیم علاقه دارم فقط میترسم به خاطر تایم شلوغ درسی از چیزای د ... اره پزشکی تایم ازاد کم داری البته دوستای من هستن الان که در کنار پزشکی سر کار هم میرن اما خب فشار روشون زیاده و زیاد به درس نمیرسن حجم درسا زیاده
god_wants_it مدیر استارتر عضویت: 1401/03/05 تعداد پست: 737 خب اول علاقه اما پزشکی و دبیری قابل قیاس نیستن اصلا پزشکی مدرک دکترا داره اون لیسانسه در آ ... آخه من دبیریم برم صد در صد اگه خدا بخواد دکتری میگیرم. پزشکیم اگه برم تخصص میگیرم. کلا نمیتونم یه راهو نصفه ول کنم.مشکلم اینه که میترسم به خودم نرسم اگه برم پزشکی.آخه خیلی تیتیش مامانی تشریف دارم😂😂 ♡ God wants it ♡
ava2223 عضویت: 1400/04/22 تعداد پست: 1049 پزشکی برو 🥺 تخصصی بخون مثلا متخصص داخلی متخصص اطفال متخصص گوش حلق بینی متخصص ارتوپدی مت ... اون چند تا تخصص اولت جزو تخصص های پر طرفدار و تاپ نیست
god_wants_it مدیر استارتر عضویت: 1401/03/05 تعداد پست: 737 اون چند تا تخصص اولت جزو تخصص های پر طرفدار و تاپ نیست درسته.یعنی منظورتون اینه برای ادامه تخصص کم زحمت ترو بردارم؟مثلا شنیدم رادیولوژی هم کم دردسره هم راحت تر. ♡ God wants it ♡
ava2223 عضویت: 1400/04/22 تعداد پست: 1049 آخه من دبیریم برم صد در صد اگه خدا بخواد دکتری میگیرم. پزشکیم اگه برم تخصص میگیرم. کلا نمیتونم یه را ... 😂این همه دکتر تیتیش مامانی داریمدبیری دکترا گرفتن سخته براشچون که شاغلی و دولتی رفتن سخت معمولا افراد ادامه تحصیل رو توی دانشگاه پیام نور ادامه میدن تا با تایم کاریشون تداخل نداشته باشهاگه واقعا درسخونی علاقه داری پزشکی بهتره از نظر من
ava2223 عضویت: 1400/04/22 تعداد پست: 1049 درسته. یعنی منظورتون اینه برای ادامه تخصص کم زحمت ترو بردارم؟ مثلا شنیدم رادیولوژی هم کم دردسره هم ... نه رادیولوژی اوردنش توی ازمون دستیاری سختهطرفدار زیاد داره پوست رادیولوژی زنان قلب مغز و اعصاباینا آوردنشون سختهشما الان کاری به تخصص نداشته باشروی همون انتخاب رشته تمرکز کن
god_wants_it مدیر استارتر عضویت: 1401/03/05 تعداد پست: 737 😂این همه دکتر تیتیش مامانی داریم دبیری دکترا گرفتن سخته براش چون که شاغلی و دولتی رفتن سخت معمولا ... مرسی عزیزم بابت کمکت خیلی لطف کردی.❤احتمالا پزشکی برم با نتایجی که گرفتم. امیدوارم همیشه موفق باشی. ♡ God wants it ♡
ava2223 عضویت: 1400/04/22 تعداد پست: 1049 مرسی عزیزم بابت کمکت خیلی لطف کردی.❤ احتمالا پزشکی برم با نتایجی که گرفتم. امیدوارم همیشه مو ... خواهش میکنم❤تو هم موفق باشی🌱