2777
2789
عنوان

پزشکی یا دبیری

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 22 پست
خانوادگی استعداد آموزش دارم البته به پزشکیم علاقه دارم فقط میترسم به خاطر تایم شلوغ درسی از چیزای د ...

اره پزشکی تایم ازاد کم داری البته دوستای من هستن الان که در کنار پزشکی سر کار هم میرن اما خب فشار روشون زیاده و زیاد به درس نمیرسن حجم درسا زیاده 

خب اول علاقه اما  پزشکی و دبیری قابل قیاس نیستن اصلا پزشکی مدرک دکترا داره اون لیسانسه در آ ...

آخه من دبیریم برم صد در صد اگه خدا بخواد دکتری میگیرم. پزشکیم اگه برم تخصص میگیرم. کلا نمیتونم یه راهو نصفه ول کنم.

مشکلم اینه که میترسم به خودم نرسم اگه برم پزشکی.

آخه خیلی تیتیش مامانی تشریف دارم😂😂

♡ G‌od wants it ♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون چند تا تخصص اولت جزو تخصص های پر طرفدار و تاپ نیست

درسته.

یعنی منظورتون اینه برای ادامه تخصص کم زحمت ترو بردارم؟

مثلا شنیدم رادیولوژی هم کم دردسره هم راحت تر.

♡ G‌od wants it ♡
آخه من دبیریم برم صد در صد اگه خدا بخواد دکتری میگیرم. پزشکیم اگه برم تخصص میگیرم. کلا نمیتونم یه را ...

😂این همه دکتر تیتیش مامانی داریم

دبیری دکترا گرفتن سخته براش

چون که شاغلی و دولتی رفتن سخت معمولا افراد ادامه تحصیل رو توی دانشگاه پیام نور ادامه میدن تا با تایم کاریشون تداخل نداشته باشه

اگه واقعا درسخونی علاقه داری پزشکی بهتره از نظر من

درسته. یعنی منظورتون اینه برای ادامه تخصص کم زحمت ترو بردارم؟ مثلا شنیدم رادیولوژی هم کم دردسره هم ...

نه رادیولوژی اوردنش توی ازمون دستیاری سخته

طرفدار زیاد داره 

پوست رادیولوژی زنان قلب مغز و اعصاب

اینا آوردنشون سخته

شما الان کاری به تخصص نداشته باش

روی همون انتخاب رشته تمرکز کن 

😂این همه دکتر تیتیش مامانی داریم دبیری دکترا گرفتن سخته براش چون که شاغلی و دولتی رفتن سخت معمولا ...

مرسی عزیزم بابت کمکت خیلی لطف کردی.❤

احتمالا پزشکی برم با نتایجی که گرفتم.

امیدوارم همیشه موفق باشی.

♡ G‌od wants it ♡