2777
2789
عنوان

کمکم کنید 😭😭نامزدم

328 بازدید | 9 پست

سلام دیروز دو روز پیش سر یه موضوع الکی لا نامزدم قهر کردم ،دیروز ظهر خیلی التماسم کرد نرفتم همراش از همون دیروز تا الان باهام قهره ، تو گوشی هم پیام هم دادیم گله کردیم،، میگه مامانت گفته تا چند روز اینجا نیا۰مامانم میگه من منظوری نداشتم ،،، بچه هااا من طاقت دوریش ندارم😭😭😭😭اون هیچوقت تو عمرش بلاکم نکرده بود اما برا اولین بار دور روزه بلاکم کرده داغونم دلم میخواد باهاش قهر بشم که یاد بگیره برا یبارم شده ببرتم مسافرت اما واقعا دلم طاقت نمیاره😭😭😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای اسی عین بچه ها لوس نشو، سر یه سری چیزای الکی عین بچه ها دعوا و قهر میکنین. 

خب با یه خط دیگه بهش زنگ بزن آشتی کنین.

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

شاید اهل مسافرت نیست ،یا توان مالیشو نداره ،یا الان وقتشو نداره 

به مامانتون چ ارتباطی داره اختلافات شما ،،،دقیقا چرا مادرت باید دخالت میکرده اصلا مادرتون از کجا فهمیده مشکل داری ک دخالت کرده

زندگی بچه بازی نیست بزرگ شو حتما که نباید بری مسافرت حتما از همون اول نباید بهترینا رو داشته باشی از همون اول هم ی شوهر بی عیب گیرت نمیاد انسان شیرخام خورده خطا می‌کنه دعوا می‌کنه فروش میده حتی شاید خیانت خدایی نکرده باید قویی باشی زندگیتو بچسبی بعضی جا ها تو کوتاه بیایی حتی اگر حق با تو باشه خیلی جا ها باید سکوت کنی و حرفی نزنی و ی جایی که شاپور خوشحالیت با آرامش و آسایش کامل با لبخند ناراحتی رو بیان کنی من ۱۱ساله ازدواج کردم همینطور زندگیمو دارم میارم جلو تازه بعد از ۱۱سال می‌خوام برم مسافرت همیشه تنها رفت هیچی نگفتم کتک خوردم بی احترامی نکردم خودش معذرت خواست و دیگه تکرار نکرد دید من احترام می‌زارم اونم احترام می‌زاره قربونت برم زندگی بچه بازی نیست باید با همه چیز کنار بیای تا چند سال تا همه چیز دستت بیاد این شالله ناراحتت نکرده باشم من فقط خوبیت رو میخوام دورت بگردم