2777
2789
عنوان

سقف اتاقمون کرم زرد گذاشتہ😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1045 بازدید | 48 پست
دیگہ ببخشید،سوال بود،خودمم اعصابم خورد شدہ

خواهش میکنم 

هیچی بدتر از این نیست که خسته از راه برسی به امید استراحت ولی با این صحنه های چندش روبرو بشی ما هم یه بار خونه نبودیم دو سه روز شب که رسیدیمم خونه سوسکا رژه میرفتن همه جا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیتونی جابجا کنی بچتو    ببری یه جا دیگه  که  در اتاق ببندی پیف پاف بزنی تا صب ...

میتونم ببرمش تو ھال،اما اونجام سوسک دارہ😭مشکل یکی دوتا نیس،میترسم از سوسک،لااقل از کرم نمیترسم،فردا صبم کلاس دارہ

جانِ من است او💕معینم💕👼
واسہ فردا پرسیدم،گفتم کہ الان ھمہ خوابن کاری نمیتونم بکنم☹ بخدا نمیدونم ،خودمم موندم کرم رو سقف چکا ...

اون کرما از رطوبتو گرما  میان یعنی هوای دم دار  هم نم داره  هم شرجی. فکنم نبودی خونه دم کرده  کرم امده 

خواهش میکنم  هیچی بدتر از این نیست که خسته از راه برسی به امید استراحت ولی با این صحنه های چند ...

آخ گفتی،دارم میمیرم از خواب،ساعت۸ھم باید پاشم،میترسم بیان سمت پسرم

جانِ من است او💕معینم💕👼
اون کرما از رطوبتو گرما  میان یعنی هوای دم دار  هم نم داره  هم شرجی. فکنم نبودی خونه ...

آرہ خونمون کولر روشن نباشہ خییییلی گرم میشہ،ھرچی جک جونورہ میریزہ بیرون

جانِ من است او💕معینم💕👼
آخ گفتی،دارم میمیرم از خواب،ساعت۸ھم باید پاشم،میترسم بیان سمت پسرم

وای سوووسک

سم پاشی کن 🥲

منم تازگیا ی چنتا سوسک دیدم تو خونه ولی ریزن 

مبخوام کل خونرو جمع کنم سم پاشی کنیم 

الهے برقصاند خدا به ساز تو؛ جهانت را ...♥️🕊
ای وای سوسک اصلا کرم بهتره همونجا بمووون لعنت به این حشرات  موزی  

منکہ تا الان بیدار موندم یہ ۴ساعت دیگم بیدار بمونم صب شدہ دیگہ ھمہ بیدار میشن🤣😭فقط از خواب نمیرم خوبہ

جانِ من است او💕معینم💕👼
وای سوووسک سم پاشی کن 🥲 منم تازگیا ی چنتا سوسک دیدم تو خونه ولی ریزن  مبخوام کل خونرو جمع ک ...

ھمسایمون سم میزنہ،سوسکا ھمہ میان طبقہ ما

مام باید سم بزنیم برن طبقہ پائین😂

جانِ من است او💕معینم💕👼
حالا این وسط مشکل من اینہ کہ بگم پیف پاف یا حشرہ کش؟ باشہ حشرہ کش فردا بزنن میمیرن؟

تو خونتو کامل بگرد ببین به چی افتادن..حبوبات و کشمش و اینا زود کرم میندازه..سطل آشغالاتو چک کن..تو این گرما و با این مگسای چندش دیگه کم مونده خودمونم کرم بزنیم

🖤
تو خونتو کامل بگرد ببین به چی افتادن..حبوبات و کشمش و اینا زود کرم میندازه..سطل آشغالاتو چک کن..تو ا ...

ینی از جایی کہ کرم گذاشتہ باشہ پر شدہ تا رسیدن بہ اتاق؟

یا پنج تن

جانِ من است او💕معینم💕👼

قشنگ ببین چی کرم زده 

من یبار زیر شکلات ها انجیر خشک بود تو گرما کرم زده بود هی رو دیوار میدیدم ک آخر ی روز همه جارو ریختم گشتم پیدا کردم 

توهم حتما بگرد اگه ازون کرم هاس اونا نیش نمیزنن ی توری چیزی بنداز روتون بخواب ک نیوفته تو صورتتون😁

قشنگ ببین چی کرم زده  من یبار زیر شکلات ها انجیر خشک بود تو گرما کرم زده بود هی رو دیوار میدید ...

وای مادر از تصور افتادن تو صورتم دیگہ نمیتونم بخوابم 😭😭😭پاشم برم سقف ھال و آشپزخونہ رو ببینم ،اونجاھام ھستن یا نہ😩

جانِ من است او💕معینم💕👼