2777
2789

من ۶ ماهی هست که قرص جلوگیری اچ دی میخورم ماه پیش نخوردم و قطع کردم و منتظرم این ماه بشم همیشه با قرص که میخوردم ۱۲ هرماه پریود میشدم الان ۱۳ روز گذشته ولی هنوز هیچی به هیچی در ضمن سنگینی سینه دارم و سر سینه هام انگار درد میکنن کسی دست بزنه و زیر دلم هم خیلی یکم سنگینه و درد میکنه انگار و بعضی اوقات هم سمت راست زیر شکمم میگیره و تیر میکشه و ترشحات شیری و سفید رنگ دارم بدون بو و علامت البته دستمال میکشم میبینم دوروز پیش هم بی بی گذاشتم ولی منفی بود انگار البته بی بی چک رو از ۷ ۸ ماه پیش خریده بودم به نظرتون باردارم با این توضیحات؟یا به نظرتون هورمون هام قاطی کرده؟ میشه باردار بود و بی بی منفی بشه؟؟

❤❤❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین(علیه السلام)❤❤❤       خدایا امیدم به خودته میشه یه صلوات مهمونمون کنین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فردا کله سحر برو یه ازمایش خون بده کاری نداره که. 

والا فعلا شرایطش رو ندارم برم وگرنه حتما میرفتم عزیزم از طرفی هم از جواب منفی بیزارم🤕

❤❤❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین(علیه السلام)❤❤❤       خدایا امیدم به خودته میشه یه صلوات مهمونمون کنین
باردار نیستی عزیزم میخای پریود شی منتطر باش

شما اینجور بودی تا حالا؟پس تا کی منتظر بمونم چقدر طول میکشه پریود بشم؟

الان بخاطره قرص هورمونی هورمونات بهم ریخته هس چون ترشح سفید داری زود میشی دیگه

اهان ترشح سفید نشونه نزدیک بودن پریوده؟؟نمیدونستم تا حالا ممنونم از اینکه جوابم رو دادی

والا فعلا شرایطش رو ندارم برم وگرنه حتما میرفتم عزیزم از طرفی هم از جواب منفی بیزارم🤕

آخی. آخه ببین ادمها باهم متفاوتن. من یه روز از خواب بیدار شدم به حدی احساس سنگینی و کرختی میکردم که حد نداره. وقتی بلند شدم از جام انگار هموزن خودم بهم وزنه اویزون بود. دو قدم تا دسشویی رفتم حالم بد شد. حالت تهوع شدیدم داشتم. همون روز رفتم ازمایش باردار بودم. یه روزمم بود. 

ولی مثلا دوستم پنج ماهش بود اصلا هیچ علائمی نداشت تازه پریودم‌میشد. 

آخی. آخه ببین ادمها باهم متفاوتن. من یه روز از خواب بیدار شدم به حدی احساس سنگینی و کرختی میکردم که ...

چه جالب و عجیب دوستتون بود حس شما و نظر شما با این همه حرفی که گفتم به نظرتون باشم یا نه؟دوست دارم باشه😔

چه جالب و عجیب دوستتون بود حس شما و نظر شما با این همه حرفی که گفتم به نظرتون باشم یا نه؟دوست دارم ب ...

میگم دیگه بدن ها متفاوته.شاید تو حامله باشی ولی یه خانومی توی شرایط تو مثلا نزدیکای پریودش باشه. 

هیچ چیز قطعی نیست. 

2790
2778
2791
2779
2792