bihoosh مدیر عضویت: 1401/03/20 تعداد پست: 830 عنوان فیلم یاغی | مشاهده متن کامل بحث + 575 بازدید | 41 پست بچه ها چطوره فیلمش؟ از کجا میتونم ببینم میزنم گوگل نمیاره 1401/04/24 | 23:13 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sanaz2002 عضویت: 1401/04/09 تعداد پست: 415 بدرد نمیخوره. یاغی واقعی فقط مختارثقفی دو روز دیگه محرمه طاقت بیار
mahdavy عضویت: 1401/04/14 تعداد پست: 685 میگم چه ساعتایی میزارش.از کدوم شبکه میبینی پنجشنبه ها قسمت جدید کل هفته تکرار ساعت های شیش و هف من همش پا ماهوارم هر وق ببینم هس نگا میکنم. شبکه TV8و حم لایف اگه تاپیک تو نیس ریپ نزن اوک؟
آنه_شرلی__ عضویت: 1401/02/24 تعداد پست: 3533 تهش چیه تو رمان؟ من تو کامنتا خوندم که میگفتن طلا و شوهرش قاچاقچین و جاویدم میفته تو این راه تمام تلاشم اینه موقع گفت و گو با آدما سرزنششون نکنم ؛ ولی اگه ناآگاهانه شمارو به خاطر انجام کاری سرزنش کردم لطفا بهم بگید❤
ماشا_و_میشا عضویت: 1400/01/06 تعداد پست: 668 فیلمای دیگه میاره این که من میخوام نیست یاغی رو از تلگرام دانلود کن ، اینما هم بعضی قسمتاشو میزاره
park_shin_he عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 8489 فیلم قشنگیهمن که دوست داشتم تا اینجاشو زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
ahhhh عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 2543 من تو کامنتا خوندم که میگفتن طلا و شوهرش قاچاقچین و جاویدم میفته تو این راه فیلمو دیدی؟؟؟؟هم اره هم نهخلافکار بودن و سه ساله کنار گذاشتن البته جاوید الان افتاده تو مخمصه دوباره و نمیدونم چی میشهفیلمشو خیلی دوس ندارم ولی میخوام این بچه خوشبخت شه کاربری اصلیم تعلیق شد ، کاربری دوستمه/
آنه_شرلی__ عضویت: 1401/02/24 تعداد پست: 3533 فیلمو دیدی؟؟؟؟ هم اره هم نه خلافکار بودن و سه ساله کنار گذاشتن البته جاوید الان افتاده تو م ... تا دو هفته پیش کم و بیش دنبال میکردم، تا اونجایی که میخواستن صورت طلا رو بسوزونن و گفت شوهرش پلیسهمنم خیلی دلم میخواست بهمن خوب باشه و جاوید خوشبخت شه،ولی اینو که دیدم تو کامنتا نوشتن تهش جاویدو بدبخت میکنن اعصابم خورد شد تمام تلاشم اینه موقع گفت و گو با آدما سرزنششون نکنم ؛ ولی اگه ناآگاهانه شمارو به خاطر انجام کاری سرزنش کردم لطفا بهم بگید❤
mahdavy عضویت: 1401/04/14 تعداد پست: 685 من تو کامنتا خوندم که میگفتن طلا و شوهرش قاچاقچین و جاویدم میفته تو این راه ن جاوید نمیره. بعد اجیه حاویدو میدزدن قسمت جدید و هنو ندیدم اگه تاپیک تو نیس ریپ نزن اوک؟
mahdavy عضویت: 1401/04/14 تعداد پست: 685 فیلمو دیدی؟؟؟؟ هم اره هم نه خلافکار بودن و سه ساله کنار گذاشتن البته جاوید الان افتاده تو م ... طلا قمار باز بوده بعو اونا میخاسن روش اسید بریزن. ولی ناموسا بهمن خیلی جذابهه اگه تاپیک تو نیس ریپ نزن اوک؟
mahdavy عضویت: 1401/04/14 تعداد پست: 685 بدرد نمیخوره. یاغی واقعی فقط مختارثقفی دو روز دیگه محرمه طاقت بیار 🤣🤣🤣🤣🤣 اگه تاپیک تو نیس ریپ نزن اوک؟
ahhhh عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 2543 طلا قمار باز بوده بعو اونا میخاسن روش اسید بریزن. ولی ناموسا بهمن خیلی جذابهه خیلی جذابه خیییییییلی کاربری اصلیم تعلیق شد ، کاربری دوستمه/