2777
2789

اگه از رو اون رمانه که میگن باشه واقعا بی نمک میشه

تهش از الان معلوم ...

تمام تلاشم اینه موقع گفت و گو با آدما سرزنششون نکنم ؛ ولی اگه ناآگاهانه شمارو به خاطر انجام کاری سرزنش کردم لطفا بهم بگید❤

تا حالا که برای کن جذابیت نداشته و فقط به این امید میبینم که یه اتفاق خاص بیوفته و… 

تنها نکته ش استفاده از پارسا پیروزفر و طنازطباطباییه

کاربری قبلی م تعلیق شده …..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیشد ؟

خواهرش گروگان گرفتن 

بعد همون زنه که میخواست رو طلا اسید بریزه تهدیدش کرد ک اگه صورت طلا رو نسوزونه خواهرشو با اسید نفله میکنه

کاربری اصلیم تعلیق شد ، کاربری دوستمه/
چیشد ؟

ببین کلا اون شکلی ک میخواست نشد افتاد وسط نامردی طلا و شوهرش ،قسمت ۹اگ اشتباه نکنم خواهرشو دزدیدن،نیکی کریمی زن قبلی مرده بود گفت باید برام فلان کارو کنی ک آزاد کنم خواهرتو  ببینش جالب بود 

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
زدم نیاورد ک

چرا دیگه منحصرا مال فیلیمو است 

⁦(◍•ᴗ•◍)❤⁩تو مثل بارون غمو آسون می‌بری از یاد من .... با تو خوبن بی غروبن خاطرات شاد من ..... زار و خسته دل شکسته بینوا فرهاد من ..... مرغ آمین کی به شیرین می‌رسه فریاد من⁦(◍•ᴗ•◍)❤⁩

سریاله 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است