2777
2789

اگه از رو اون رمانه که میگن باشه واقعا بی نمک میشه

تهش از الان معلوم ...

تمام تلاشم اینه موقع گفت و گو با آدما سرزنششون نکنم ؛ ولی اگه ناآگاهانه شمارو به خاطر انجام کاری سرزنش کردم لطفا بهم بگید❤

تا حالا که برای کن جذابیت نداشته و فقط به این امید میبینم که یه اتفاق خاص بیوفته و… 

تنها نکته ش استفاده از پارسا پیروزفر و طنازطباطباییه

کاربری قبلی م تعلیق شده …..

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

چیشد ؟

خواهرش گروگان گرفتن 

بعد همون زنه که میخواست رو طلا اسید بریزه تهدیدش کرد ک اگه صورت طلا رو نسوزونه خواهرشو با اسید نفله میکنه

کاربری اصلیم تعلیق شد ، کاربری دوستمه/
چیشد ؟

ببین کلا اون شکلی ک میخواست نشد افتاد وسط نامردی طلا و شوهرش ،قسمت ۹اگ اشتباه نکنم خواهرشو دزدیدن،نیکی کریمی زن قبلی مرده بود گفت باید برام فلان کارو کنی ک آزاد کنم خواهرتو  ببینش جالب بود 

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
زدم نیاورد ک

چرا دیگه منحصرا مال فیلیمو است 

⁦(◍•ᴗ•◍)❤⁩تو مثل بارون غمو آسون می‌بری از یاد من .... با تو خوبن بی غروبن خاطرات شاد من ..... زار و خسته دل شکسته بینوا فرهاد من ..... مرغ آمین کی به شیرین می‌رسه فریاد من⁦(◍•ᴗ•◍)❤⁩

سریاله 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است