2777
2789

منم چند روزه دوستم و نامزدش اومدن خونمون تنها بودم ناهارو ک خودشون درست کردن امروز نامزدش لازانیا درست کرد 

شبم خودم سالاد ماکارونی درست کردم 

فردا ناهارم می‌خوام براشون خورشت آلو بخارا درست کنم 🤤

من رویایی دارم ،رویای یک رقص بی وقفه از شادی ......🕊️♻️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الویه راحته ...موادشو ابپز می کنی سس می زنی قاطی می کنی

یه پلو هم درست کن چند سیخ کباب بگیر بذار کنارش

می تونی مرغ را با پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه ابپز کن بعد سرخش کن با گوجه و سیب زمینی سرخ شده

سالاد و ماست و سبزی خوردن بذار سفرت پر میشه

لطفا زیر ۳۵سال ریپلای نکنه ...متشکرم
اره عزیزم بگو

گوشت رو که قطعه ای خورد شده رو بریز تو قابلمه و با پیاز خلالی قاطی کن بذار یخچال چند ساعت ، بعد سیخ بزن و بذار رو همون گاز بپز ، ردیف‌های گوشتهات رو اندازه شعله گاز سیخ بزن که اول و تهش نپخته نمونه اذیتت کنه بعد دوسری اینجوری بپزی تو قابلمه و کره آب شده بنداز که گرم بمونه گوجه هم سیخ بزن ، اگر هم منقل تونستن درست کنن که بهتر ، مرغ هم همین کار رو بکنی  میشه دو جور غذای خوب واست  . حالا اگر امکان این دوتا برات فراهم نبود  مرغ ها رو در بیار ، روغن بریز و مرغ هارو بچین بعد خواستی زعفرون آروم بریز روشون وسرخ کن ،اولش میپره ودرش رو بذار تا نپاشه صورتت زیرشم متوسط کن بعد که سرخ شد پیاز بریز همراش کمی رب هم تفت بده باهاش نمک و زردچوبه وفلفل دلمه وهویچ رو همه رو باهم بریز   یه لیوان آب و شعله اش رو کم کن میپزه .