گوشت رو که قطعه ای خورد شده رو بریز تو قابلمه و با پیاز خلالی قاطی کن بذار یخچال چند ساعت ، بعد سیخ بزن و بذار رو همون گاز بپز ، ردیفهای گوشتهات رو اندازه شعله گاز سیخ بزن که اول و تهش نپخته نمونه اذیتت کنه بعد دوسری اینجوری بپزی تو قابلمه و کره آب شده بنداز که گرم بمونه گوجه هم سیخ بزن ، اگر هم منقل تونستن درست کنن که بهتر ، مرغ هم همین کار رو بکنی میشه دو جور غذای خوب واست . حالا اگر امکان این دوتا برات فراهم نبود مرغ ها رو در بیار ، روغن بریز و مرغ هارو بچین بعد خواستی زعفرون آروم بریز روشون وسرخ کن ،اولش میپره ودرش رو بذار تا نپاشه صورتت زیرشم متوسط کن بعد که سرخ شد پیاز بریز همراش کمی رب هم تفت بده باهاش نمک و زردچوبه وفلفل دلمه وهویچ رو همه رو باهم بریز یه لیوان آب و شعله اش رو کم کن میپزه .