2777
2789
عنوان

من خیلی سردم😔😔

2806 بازدید | 29 پست

۱۱ساله ازدواج کردم ولی همیشه از رابطه خوشم نمیاد و وقتی شوهرم بخواد واقعا تو دلم عزا میشه😔😔

همیشه تظاهر میکنم که مشتاق و مایلم برای اینکه شوهرم خیلی میل جنسیش بالاست و همیشه از رابطه مون ناراضیه و حتی بهم گفته میره یه زن دیگه میگیره و حتی سال سوم ازدواج مون بهم خیانت کرد.

نمیدونم چه کار کنم وسط رابطه واقعا بدنم از توان میره خیلی بدنم ضعیفه خورد و خوراکم چندان جالب نیست.اون خیلی قدرتش زیاده من جوابگوش نیستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رابطه جنسی یه اتفاق دونفره ست و لذت باید برای دوطرف باشه.

خیلی از مردای ایرانی توی رابطه فقط به لذت خودشون توجه میکنن در حالیکه نیازهای زن و مرد در رابطه متفاوته و باید از خواسته هم آگاه باشن و سعی کن تا حدی که میتونن به هم لذت و حس خوب بدن.

اینا رو گفتم که بدونی الزاما مشکل فقط از تو نیست ، اینکه تو‌ لذتی نمیبری ممکنه بخاطر نااگاهی ، نابلدی یا خودخواهی شوهرت باشه.

البته مردی که سال سوم ازدواجش ، خیانت میکنه و الانم‌ تو‌و فکر زن بعدیه ،بی شک‌ یه موجود خودخواهه که اسم مرد رو فقط یدک میکشه!

خدایا شکر برای نعمت هات ♥️
آره خیلی چون ارضا نمیشم بدنم قفل میشه و درد زیاد

چقدر مثل منی. من خودم آدم گرمیم. ولی شوهرم ازبس اذیتم کرده باعث شده دیگه هیچ حسی بهش نداشته باشم وقتیم میاد نزدیکم ذره ای تحریک نمیشم و همیشه رابطم درداوره. واسه همین دیگه ماه تا ماه نزدیکی داریم اونم من هیچ میلی بهش ندارم. خیلی سخته. درکت میکنم واقعا