2777
2789
عنوان

من خیلی سردم😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2808 بازدید | 29 پست
آره خیلی چون ارضا نمیشم بدنم قفل میشه و درد زیاد

شاید ایشون بلد نیستند درست درد داری نباید درد داشته باشی که

دکتر زنان برو عزیزم 

دارای آلرژی به هر نوع آدم سمی✌🦋  نامه ای ب نیمه گمشدم**(((: عزیزم خسته شدم ازبس هرکی رسید بهم گفتم نامزد دارم و دوست نداره با پسرا حرف بزنم من که اینقدر حواسم به نبودنت هست پیدا شو دیگه🥺😂بوس بهت
رابطه جنسی یه اتفاق دونفره ست و لذت باید برای دوطرف باشه. خیلی از مردای ایرانی توی رابطه فقط به لذت ...

بله شوهرم از زمان مجردیش تا به امروز همیشه فیلم پ.و.ر.ن میبینه و توقع داره منم یکی از زنای تو اون فیلما باشم خواسته هاش خیلی زیاده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چقدر مثل منی. من خودم آدم گرمیم. ولی شوهرم ازبس اذیتم کرده باعث شده دیگه هیچ حسی بهش نداشته باشم وقت ...

گلی جان وای چقدر درست گفتی منم شوهرم خیلییییی به سرم داده وقتی یه عروس سه ساله بودم خیانت کرد متنفر شدم از زندگی سیرم کرد چه برسه به رابطه

گلی جان وای چقدر درست گفتی منم شوهرم خیلییییی به سرم داده وقتی یه عروس سه ساله بودم خیانت کرد متنفر ...

وقتی بشدت از طرفت دلخوری نتیجتا حسی هم بهش نداری. پس وقتی بهت دست میزنه میشه زوری و هر چیز زوریم قطعا لذت بخش نیست و درداوره

وقتی بشدت از طرفت دلخوری نتیجتا حسی هم بهش نداری. پس وقتی بهت دست میزنه میشه زوری و هر چیز زوریم قطع ...

کاملا درسته گلی

شما شوهرتون متوجه سردی تون شده؟

هیچی سرزنشتون میکنه؟

بله شوهرم از زمان مجردیش تا به امروز همیشه فیلم پ.و.ر.ن میبینه و توقع داره منم یکی از زنای تو اون فی ...

به همسرت بگو زنای پ. و. ر. ن هزار جور دارو میخورن تا به اون حد میرسن. آدمای عادی که اونطوری نمیشن

کاملا درسته گلی شما شوهرتون متوجه سردی تون شده؟ هیچی سرزنشتون میکنه؟

بله متوجه شده. چون من اوایل ازدواج اینطوری نبودم. سرزنشم نمیکنه. ولی میدونه که سرد شدم بهش. نتیجش تو زندگی من این شده که شوهرمم سرد شده. یعنی جفتمون سرد شدیم. مخصوصا از وقتیکه بچه دار شدم که دیگه واویلا شده

من عقدم شوهر‌من مث شماست

من خودم بشدت گرمم

شوهرم‌سرده

اصلا تز رابطه باهاش لذت نمیرم

اونم انگار ب اجبار رابطه داره باهام

شاید عجیب باشه براتون ولی‌ همین ک خودش ارض ا میشه زیاد بفکر من نیست

معاشقه هم‌صفرههه صفر

عزیزم اشتباه نکن شما سرد نیستی

شما رو دلزده و سرد کرده همسرت

و اینکه درد داری و لذت نمیبری کاملا تقصیر همسرته چون اون شما رو چه جسمی چه روحی اماده نمیکنه!

توی رابطه خودخواهه و تک محوره و فقط دنبال لذت بردن خودشه!

خودتم دلیلش و گفتی اون فیلمای کوفتی

فقط میخواد اون حرکات و روی زنش انجام بده و بس تمام توجهش به همون معطوفه دیگه وقتی برای لذت بردن تو نمیذاره که!

پس رو خودت برچسب سرد بودن نزن

رفتی دکتر بگو همسرم نمیتونه ارضام کنه مشکل داره!

بله شوهرم از زمان مجردیش تا به امروز همیشه فیلم پ.و.ر.ن میبینه و توقع داره منم یکی از زنای تو اون فی ...

یکی از بزرگترین اشتباهات مردها اینه که فکر میکنن همسرشون میتونه و باید مثل اون آدم توی فیلم باشه!

اون آدم یه بازیگره و برای کاری که میکنه داره پول میگیره ، صحنه ها همه غلو شده هستن و آسیب هایی که افراد بعد از بازی در فیلم میبینن رو بیننده هرگز متوجه نمیشه!

اغلب از قویترین بی حس کننده ها استفاده میکنن تا بتونن ادامه بدن.

واقعا تاسف آوره این سطح از خودخواهی و دانش کمه ج ن س ی

خدایا شکر برای نعمت هات ♥️