2777
2789

چن روز پیش لکه بینی صورتی داشتم استراحت مطلق بودم،شیاف گذاشتم قط شد دیشب باز لکه اومد قط شد دکتر گف از جات اصلا تکون نخور فقط دراز بکش باز پاشدم چندبار افتادم لکه بینی پررنگ تره توروخدااا چیکارکنم....دارم سقط میکنم؟هفته۶هستم دکتر گف بچت تو رحمه ینی داره سقط میشه خانوما بگین علاعم سقطه؟درد لگن دارم😭😭😭😭😭😭

لکه بینی تو هفته های اول ممکنه هماتوم باشه.ممکنه بگن طبیعیه 

ولی تنها چیزی که میتونم قطعی بهت بگم اینه که با همین استرس پیش بری یا به ۹ ماه نمیرسی یا یه بلایی سر بچه میاری 

پاشو اورژانسی برو بیمارستان سونو کنن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینقدر استرس نداشته باش من هفته ۱۳ خونریزی داشتم در حد زایمان طبیعی.هماتوم بود و الهی شکر تموم شد.شما که لک داری ترس نداره فقط استراحت کن و بسپار بخدا

از ستم کردن برکسی که جز خدا کسی را ندارد بر حذر باش.امام حسین(ع)
اینقدر استرس نداشته باش من هفته ۱۳ خونریزی داشتم در حد زایمان طبیعی.هماتوم بود و الهی شکر تموم شد.شم ...

دکتر گف مطلقققق ولی خدا بدبختمممم کرده بخار  غذاخوردن هم شده مجبورم پاشم هیشکی ندارم

خراب شه بیمارستان سونو نداره

ببین واقعیت اینه که اون اتفاقی که باید بیفته اگه خدا بخواد میفته و اگر نخواد امکان نداره اتفاق بیفته 

با دکترت هماهنگ باش.به خودت آرامش بده .به خدا توکل کن این روزام عیدِ یه تسبیح دستت بگیر صلوات خاصه حضرت زهرا بگو که هر چی صلاحِ همون اتفاق بیفته.

استراحت کن.به بخور.به جای بچه رو سفت میکنه 

تهشم بسپار به خدا 

دکتر گف مطلقققق ولی خدا بدبختمممم کرده بخار  غذاخوردن هم شده مجبورم پاشم هیشکی ندارم

نترس عزیزمن.به من تازه گفت مطلق لازم نیست فقط رعایت کن.اما من دو هفته بیشتر اوقات درازکش بودم.فقط بسپار بخدا و شیاف بذار

از ستم کردن برکسی که جز خدا کسی را ندارد بر حذر باش.امام حسین(ع)
ببین واقعیت اینه که اون اتفاقی که باید بیفته اگه خدا بخواد میفته و اگر نخواد امکان نداره اتفاق بیفته ...

دارم دیوونه میشم انقد نذر و نیاز کردم دیگ توان ندارم