2777
2789
عنوان

دردلگن و لکه بینی،توروقران بیاین😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 786 بازدید | 40 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکم زیردلم درد میکرد فقط علامت دیگه ای نداشتم ولی علائم بارداریم کم شده بو  مثلا دیگه سینه هام ...

من لگنم و استخان رونم درد میکنه درد شکم ندارم😭😭😭😭چندروز لکه بینی داشتی

من لگنم و استخان رونم درد میکنه درد شکم ندارم😭😭😭😭چندروز لکه بینی داشتی

ببین عزیزم یه لحظه گوش کن هرچی خدا بخواد همون میشه با لکه بینی من دیدم بچه شون مونده فقط توکل به خدا کن بزار هرچی به صلاحته پیش بیاد

من سخت نمی گیرم....سخت است جهان بی تو!!
ببین عزیزم یه لحظه گوش کن هرچی خدا بخواد همون میشه با لکه بینی من دیدم بچه شون مونده فقط توکل به خدا ...

جون ب لب شدم اگ میخاد بمونه اخه اینهمه عذاب چرا.....دیگ خسته شدم دوهفتس اندازه ده سال عذاب کشیدم

جون ب لب شدم اگ میخاد بمونه اخه اینهمه عذاب چرا.....دیگ خسته شدم دوهفتس اندازه ده سال عذاب کشیدم

من پیگیرت بودم از اول یاد خودم افتادم مثل تو یه سره دکتر بودم هی میگفتم بتام آله و بله و....چرا لکه بینی دارم هی سونوگرافی کردم شیاف زدم آخرشم هیچی به هیچی الان ولی برای بار دوم که فهمیدم نشستم تو خونه دکترم نرفتم همشون به آدم استرس میدن گفتم خدایا راضی ام به رضات اگه موندنی بمونه اگرم نه هرجور خودت میخای اینجوری خیالم راحتره بخدا

من پیگیرت بودم از اول یاد خودم افتادم مثل تو یه سره دکتر بودم هی میگفتم بتام آله و بله و....چرا لکه ...

اره میدیدم تایپیکا جواب میدی،،،الان چند هفته بارداری بسلامتی

اره میدیدم تایپیکا جواب میدی،،،الان چند هفته بارداری بسلامتی

فدات عزیزم فعلا ۵ هفته است تا ببینم خدا چی میخاد تا پایان دو ماهگی ام اصن دکتر نمیرم که بهم استرس بدن

بخدا کار خوبی میکنی من دیگ ناامیدشدم

توام همین کارو کن استرس نده بچت اگه موندنی باشه میمونه اگرم که نه حتما خیرتی توش بوده عزیزم در ضمن سونوی واژینال باعث لکه بینی و سقط میشه که تو همش انجام میدی بخدا

توام همین کارو کن استرس نده بچت اگه موندنی باشه میمونه اگرم که نه حتما خیرتی توش بوده عزیزم در ضمن س ...

من بعد سونو لکه بینی ندارم...راه میرم لگنم درد میگیره و میوفتم لکه بینی رو پام وامیسم قشنگ حس میکنم پام داغ میشه

من بعد سونو لکه بینی ندارم...راه میرم لگنم درد میگیره و میوفتم لکه بینی رو پام وامیسم قشنگ حس میکنم ...

فعلا استراحت کن دیگه ام سونو نکن تا پایان دو ماهگی اگه به خونریزی افتادی فقط برو دکتر

فعلا استراحت کن دیگه ام سونو نکن تا پایان دو ماهگی اگه به خونریزی افتادی فقط برو دکتر

در حد چنتا لک صورتی اونم نمیچکه ازم دستمال کاغذی رو میکشم خودم پاک کنم قاطی ترشحاتمه....روزی هزار بار با دستمال چک میکنم همش سفیده این چندبار اینجوره

در حد چنتا لک صورتی اونم نمیچکه ازم دستمال کاغذی رو میکشم خودم پاک کنم قاطی ترشحاتمه....روزی هزار با ...

خوب پس الکی نگران نباش دیگه استرس به خودت نده فقط استراحت کن عزیزم