2777
2789
چی

ی دختر آروم هسی  حس میکنم مغروری قدتم  متوسط رو ب بلنده  ینی زیر ۱۶۷

وزنتم بیشتر از ۵۵ نیس یا همین حدودا 

حس میکنم ی کم خودتو بگیری شاید البته فقط از نظر بعضیا این جوریه 

شاید گاهی وقتا درون گرا  باشی 

شیک پوشی 

چشاتم  قهوه ای یا تیره هس 

پوستتم روشن فک نکنم باشه  و صورتت  پره یا گونه داری

شاید ی آدم جدی یا خشک باشی ولی کم حوصله نیسی 

.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی دختر آروم هسی  حس میکنم مغروری قدتم  متوسط رو ب بلنده  ینی زیر ۱۶۷ وزنتم بیشتر از ...

درمورد من عزیزم؟؟

فقط 24 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در خودش پیروزے را دیده بود براے همین اصرار بہ بازے داشت. قانون گردباد بود روزگار/// جز خار و خس زمانہ بہ بالا نمےبرد

یعنی ازالان تادوسال دیگه ممکنه باشه واینکه خوشبخت میشم

اره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در خودش پیروزے را دیده بود براے همین اصرار بہ بازے داشت. قانون گردباد بود روزگار/// جز خار و خس زمانہ بہ بالا نمےبرد

بله حس ات درسته در این مورد گفتی بهم  از آینده میگن از خودم چی حس میکنی  قرار هست به کجا ...

ایندت خوبه ..‌ شاید ی راه سختی جلوت باشه یا هی شکست بخوری یا ناراحت بشی ولی جا نزن ادامه بده راهتو  ب جایی خواهی رسید ک همه تو شکش بمونن

.
سلام اسمم شهربانو ۲۳سالمه بنظرت امسال ازدواج میکنم؟

ن شهربانو جان

1
5
10
15
20
25
30
35
40

@nilaali

جان

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی دختر آروم هسی  حس میکنم مغروری قدتم  متوسط رو ب بلنده  ینی زیر ۱۶۷ وزنتم بیشتر از ...

ن گلم فقط درون گراش درسته بقیه ن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز