2777
2789
این آخرین سوالمه  وضع مالیمون کی خوب میشه؟

فکرمیکنم ی بار دیگم جوابتو دادم ان شاالله ب زودی کمتر از ۶ماه بهتر میشه اوضاع ولی ایده ال طول میکشه

فقط 24 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در خودش پیروزے را دیده بود براے همین اصرار بہ بازے داشت. قانون گردباد بود روزگار/// جز خار و خس زمانہ بہ بالا نمےبرد

سلامت که  از ویژگی های ظاهری و اخلاقی بگین  و دلیل رفتارهای شخص مورد نظرم!؟ حسش به من!؟

از ظاهر و اخلاق ظریف تقریبا لاغر و قصد متوسط عجول و کلا تصمیماتت احساسی

بهت علاقه داره ولی ازدواج نیست براتون

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در خودش پیروزے را دیده بود براے همین اصرار بہ بازے داشت. قانون گردباد بود روزگار/// جز خار و خس زمانہ بہ بالا نمےبرد

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

سآل دیگه چی بنظرت؟

۲۵یا۲۷سالگی ازدواج میکنی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

از ظاهر و اخلاق ظریف تقریبا لاغر و قصد متوسط عجول و کلا تصمیماتت احساسی بهت علاقه داره ولی ازدواج ن ...

عزمزمه من عاقبت طلاق میگیرم؟؟؟؟؟

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!
سلام بزرگوار خوبین؟ وقتتون بخیر  ممکنه درخواست دوستی رو بپذیرید؟ تشکر

سلام ب شما

متاسفانه درخواست نمیپذیرم🌹

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزمزمه من عاقبت طلاق میگیرم؟؟؟؟؟

بله با سختی و کشمکش ولی میگیری

1
5
10
15
20
25
30
35
40

از ظاهر و اخلاق ظریف تقریبا لاغر و قصد متوسط عجول و کلا تصمیماتت احساسی بهت علاقه داره ولی ازدواج ن ...

ظاهری درست گفتین 

ازدواج ن 

علاقه داره پس دلیل رفتارهاش چی می‌تونه باشه!؟ کسی بینمون!؟

پس ممکنه اینجا بفرمایید که من میتونم تا پایان سال مهاجرت کنم یا نه؟کدوم کشور؟ تشکر

براتون فعلا حس نمیکنم اگرم بعدا درست بشه فعلا اطراف کشور ترکیه ارمنستان امارات 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز