ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
عزیزم مثلاً کسی سال قبل به وام پنجاه تومنی از یه بانکی بگیره
امسال خونه معامله کرده و درخواست وام اوراق داده و حقوقش تقریبا ۹۵۰۰باشه آیا قبول میشه درخواست وامش یا میگن سقف حقپقت نمیره تا جایی که میدونم اوراق ۲۰۰تومنی قسط ماهیانه ۳۳۰۰ البته ۱۲ساله
عزیزم مثلاً کسی سال قبل به وام پنجاه تومنی از یه بانکی بگیره امسال خونه معامله کرده و درخواست ...
بله ربطی نداره الان ۶۳ حدودا باید اوراق بخری برای ۲۴۰تومن اون چهل تومن جعاله ست ولی واقعیتش با پول کارمزد و هزینه رهن سندی که تو دفترخونه میدی هزینه ت بین ۷۰تا۷۵میشه منتها لز همون شعبه ای که میخوای وام بگیری اوراق بخر و قبلش برای ضامن باهاشون اتمام حجت کن
عزیزم ببخشید ی سوال من اگه ۲۵۰ پول لازم داشته باشم برای چقدر وام باید اقدام کنم ینی ب ...
شما باید خونه ای که شرایط وام داشته باشه بخرین و تو محضر موقع تنظیم سند نماینده بانک میاد و مبلغ وامی که به شما تعلق میگیره رو میریزه به حساب فروشنده ...این وام شرایطش فرق داره اما در کل به هر نفر ۲۰۰وام و ۴۰ جعاله تعلق میگیره بیشتر بخواین برای وام باید زن و شوهری بخرین مجرد باشین سقفش همون ۲۰۰ تومنه
ممنون فدات شم چقدر خوب توضیح دادید ببخشید اذیتت میکنم ولی خب با اوراقی ک میخرم ینی از ...
۶۵ تومن من تازگیا خریدم برای ۲۴۰تومن یعنی در واقع ۶۵ تومن رو شما از ۲۴۰تومن کم شده بدون حدود ده تومنم تو محضر و بانک پول کارمزد و رهن سند و دفترخانه میشه اقساطش هم برای من شد ماهی ۳و۸۰۰ برای دوازده سال ...در واقع این وام مال وقت گرفتاریع وگرنه رسما سر آدم رو میبرن